A Vivre

Szeretjük a szép dolgokat - ez a Vivre elindításának alapgondolata.

Ezt az utazást azzal a vággyal kezdtük, hogy vásárlóink otthonaiba bevigyük a "je ne sais quoi" érzést és ezért a világ minden sarkából szeretettel válogatjuk az eredeti designt viselő, gondos kivitelezéssel készült termékeket, amelyek bármilyen teret megszépítenek.

Mint elhivatottja a minőségnek és az olyan dolgoknak, amelyekbe azonnal beleszeret, a Vivre mindennap olyan ihletforrást kínál, amellyel felépítheti a tetszése szerinti életstílust.

A Vivre az élet megélését és a szép dolgok örömét jelenti minden pillanatban. Mindig odafigyelve a vásárlóink óhajaira és lépést tartva a legújabb irányzatokkal, különböző stílusú tárgyak sokaságát kínáljuk napi kollekciók formájában.

Kik vagyunk?

Egy fiatal és lelkes csapat vagyunk, gazdag kereskedelmi tapasztalattal és azzal a célkitűzéssel, hogy minél több otthont megszépítsünk.

2012-ben kezdtük el tevékenységeinket és máris a legnagyobb és legkedveltebb online áruház vagyunk Közép- és Kelet-Európában a bútorok, textíliák és dekorációk területén.

9 országban kínálunk inspirációt és otthonszépítést, ami azt jelenti, hogy…Európa több mint 100 millió polgára örülhet a kollekcióinknak.

Már több mint 4 millió megrendelést kézbesítettünk, ami 4 millió boldogságot hozó csomagot jelent.

Portfóliónk több mint 1.000 márkával rendelkezik, egy igazi inspiráció univerzummá váltunk.

Naponta több mint 150 ezer szerethető terméket ajánlunk vásárlóinknak.

Vivre

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.