Rólunk

Szeretjük a szép dolgokat. Úgy képzeltük, hogy egy céget építünk erre a gondolatra. A Vivre egy olyan kezdeményezés, amely 2012 Áprilisában lett útjára bocsájtva Romániában, azzal a célkitűzéssel, hogy online helyet teremtsen a minőségnek és jó ízlésnek. Felkutatjuk az egész világon a minket inspiráló termékeket és közzétesszük őket oldalunkon, elérhető árakon.

Fiatalok vagyunk, de nem tapasztalat híján. A Vivre egy olyan csapatra támaszkodik, mely több, mint egy évtized tapasztalatra tekint vissza a kiskereskedelemben, logisztika és e-kereskedelem terén. Megígérjük, latba vetjük minden jártasságunkat, hogy emeljünk a dizájn fogyasztási feltételeinek színvonalán. A Vivre célja, hogy minél többet, jobbat és szebbet kínálhasson fel ügyfeleinek.

Monica Cadogan - CEO Vivre Deco SA

"Minden alkalommal, amikor a Vivre-re gondolok, örömmel telik meg a szívem: művészet, mosoly és mégis komolyság. Gondolatok és tárgyak, melyek megszólítanak. Így határoznám meg a dizájnt."

Monica Cadogan
CEO Vivre Deco SA

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.