A Vivre

Szeretjük a szép dolgokat - ez a Vivre elindításának alapgondolata.

Ezt az utazást azzal a vággyal kezdtük, hogy vásárlóink otthonaiba bevigyük a "je ne sais quoi" érzést és ezért a világ minden sarkából szeretettel válogatjuk az eredeti designt viselő, gondos kivitelezéssel készült termékeket, amelyek bármilyen teret megszépítenek.

Mint elhivatottja a minőségnek és az olyan dolgoknak, amelyekbe azonnal beleszeret, a Vivre mindennap olyan ihletforrást kínál, amellyel felépítheti a tetszése szerinti életstílust.

A Vivre az élet megélését és a szép dolgok örömét jelenti minden pillanatban. Mindig odafigyelve a vásárlóink óhajaira és lépést tartva a legújabb irányzatokkal, különböző stílusú tárgyak sokaságát kínáljuk napi kollekciók formájában.

Kik vagyunk?

Egy fiatal és lelkes csapat vagyunk, gazdag kereskedelmi tapasztalattal és azzal a célkitűzéssel, hogy minél több otthont megszépítsünk.

2012-ben kezdtük el tevékenységeinket és máris a legnagyobb és legkedveltebb online áruház vagyunk Közép- és Kelet-Európában a bútorok, textíliák és dekorációk területén.

9 országban kínálunk inspirációt és otthonszépítést, ami azt jelenti, hogy…Európa több mint 100 millió polgára örülhet a kollekcióinknak.

Már több mint 4 millió megrendelést kézbesítettünk, ami 4 millió boldogságot hozó csomagot jelent.

Portfóliónk több mint 1.000 márkával rendelkezik, egy igazi inspiráció univerzummá váltunk.

Naponta több mint 150 ezer szerethető terméket ajánlunk vásárlóinknak.

Vivre
Acest site utilizează cookie-uri.