Értesüljön elsőként a Black Friday újdonságairól,
Iratkozzon fel a hírlevélre!

A regisztráció által kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási Feltételeket

BLACK FRIDAY: TUDTA, HOGY?

Bár a híres Black Friday nap a kezdetekkor nem egy bevásárló eseményt jelentett, hanem az 1869-es a pénzügyi válságot Amerikában, mégis ez a nap lassan, lassan, átalakult a mesés árleszállítások legismertebb napjává. Mára a Black Friday jelenti a téli ünnepek bevásárló szezonjának kezdetét és évről évre új eladási rekordokat dönt meg.
Mivel szeretjük a szép dolgokat és minden vásárlónk otthonába örömet szeretnénk vinni, mi, a Vivre, mindig a játék részei vagyunk.

TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

Mivel a jó ízlés és a minőség az elsődleges szempontunk minden vásárlónk igényeinek kielégítésekor, évről évre arra törekszünk, hogy a legkellemesebb és legegyszerűbb vásárlási élményt nyújtsuk.
Azért, hogy Ön mindig naprakészen legyen a legújabb ajánlatainkkal, fontos néhány lényeges dolgot tudnia a Vivre működési mechanizmusáról:

  • Hozzon létre egy felhasználói fiókot a weboldalunkon és iratkozzon fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesüljön ajánlatainkról!
  • Bizonyosodjon meg róla, hogy a helyes kézbesítési címet mentette el és leellenőrizte elérhetőségi adatait!
  • Készüljön a Black Friday nagy kalandra!

Ne feledje! Nekünk a szép és minőségi dolgok tetszenek és amikor a termékeinkről van szó, három fő szempont a lényeges: a szépség, a művészet és az inspiráció.

BLACK FRIDAY A VIVRE-n! - Három napon át (2018 november 22 - 25), a vásárlóink több mint 40,000, egyedülálló, különlegesen szép termék közül választhattak, amelyeket világszerte, több mint 1,000 beszállítótól szereztünk be, akár -90% árleszállítással.

HOPPÁ! MÉG EGY KIS TÜRELMET! Black Friday? Most? Nem éppen a megfelelő pillanat, DE ne engedje, hogy ez elbátortalanítsa! A Vivre-n mindig talál igényei szerinti szép dolgokat.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.