Értesüljön elsőként a Black Friday újdonságairól,
Iratkozzon fel a hírlevélre!

A regisztráció által kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási Feltételeket

BLACK FRIDAY: TUDTA, HOGY?

Bár a híres Black Friday nap a kezdetekkor nem egy bevásárló eseményt jelentett, hanem az 1869-es a pénzügyi válságot Amerikában, mégis ez a nap lassan, lassan, átalakult a mesés árleszállítások legismertebb napjává. Mára a Black Friday jelenti a téli ünnepek bevásárló szezonjának kezdetét és évről évre új eladási rekordokat dönt meg.
Mivel szeretjük a szép dolgokat és minden vásárlónk otthonába örömet szeretnénk vinni, mi, a Vivre, mindig a játék részei vagyunk.

TIPPEK ÉS TRÜKKÖK 2022

Mivel a jó ízlés és a minőség az elsődleges szempontunk minden vásárlónk igényeinek kielégítésekor, évről évre arra törekszünk, hogy a legkellemesebb és legegyszerűbb vásárlási élményt nyújtsuk.
Azért, hogy Te mindig naprakészen legyél a legújabb ajánlatainkkal, fontos néhány lényeges dolgot tudnod a Vivre működési mechanizmusáról:

  • Hozz létre egy felhasználói fiókot a weboldalunkon és iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülj ajánlatainkról!
  • Bizonyosodj meg róla, hogy a helyes kézbesítési címet mentette el és leellenőrizte elérhetőségi adatait!
  • Készülj a Black Friday nagy kalandra!

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.