Otthon » A Vivre elindítja A Nagy Leárazást

A Vivre elindítja A Nagy Leárazást

Írta Andrei Mirea
A Vivre elindítja A Nagy Leárazást

A Vivre folytatja az őszi kedvezményeket és október 22-én elindítja A Nagy Leárazást, több ezer termékre akár 70% -os kedvezménnyel. A kampány létrehozásának motivációja elsősorban az online vásárlás iránti igény növekedés és az, hogy megduplázódott a belsőépítészet iránti érdeklődés.

A kedvezményes árral rendelkező termékek kollekciója a weboldalon elérhető legnépszerűbb kategóriákból származnak- bútorok, textilek és világítótestek– és célja, hogy személyre szabja a lakásunk dekorációját.

A kampány október 22. és október 28. között egyszerre lesz elérhető mind a 9 országban, ahol a Vivre jelen van: Romániában, Bulgáriában, Magyarországon, Szlovákiában, Szlovéniában, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Lengyelországban és Görögországban.

Ha néhány évvel ezelőtt a fogyasztók vonakodtak bútorokat vásárolni online, csakis dísztárgyakat tettek kosarukba, mára már a Vivre bútor iránti érdeklődés egyre csak növekedik.

Az online megrendelések száma a bútor kategóriában 30% -al növekedett az előző év azonos időszakához képest, és a legnagyobb növekedést a nappali bútorok – kanapék és fotelek –  konyhabútorok- étkezőasztalok és székek érték el.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek. IGEN, ELFOGADOM További részletekért kattintson ide.