Mi a Vivre, hogyan működik?

Mi a Vivre, hogyan működik?

A Vivre egy online vásárlói közösség, ahol megtalál minden szükséges kelléket otthonának, kertjének szebbé tételéhez, valamint egyéb kiegészítőket is vásárolhat. Felkutatjuk az egész világon a minőségi termékeket és mindenki számára elérhetővé tesszük őket az erre a célra kifejlesztett eladási akcióinkban, nagyon előnyös árakon. A termékek megrendeléséhez elengedhetetlen a Vivre közösségébe való regisztrálás.

Miért kell regisztrálnom, hogy láthassam a termékeket?

Az eladási akciókra alapozott rendszer nem működhet másként, csak regisztráció alapján. A termékek minél szélesebb skálája, és a mi kapacitásunk, hogy minél előnyösebb árakat kínálhassunk fel ügyfeleinknek, ettől a privát rendszertől függ. A Vivre tagsági minősége hozzáférést jelent ezekhez a változatos termékekhez, versenyképes árakon.

Hogyan kell fizetni?

A kifizetés végrehajtható online, bankkártya segítségével, vagy kézbesítéskor a futárszolgálaton keresztül. A Vivre a PayU online fizetési szolgáltatót használja.

Hogyan történik a szállítás?

A kézbesítés egy futárszolgálaton keresztül történik, minden termék esetében az illető termék oldalán megjelölt kézbesítési időszakban. A kézbesítési időszak 24 óra és 4 hét között változhat.

Hogyan számítják ki a végső árat?

A végső ár kiszámítása a következők alapján történik: a megrendelt termékek árához (ár megjelölve minden terméknél), hozzáadódik a szállítás ára, és esetenként egy utánvételi összeg, vagy kezelési költség a nehezebb és nagyobb volumenű termékeknél.

Vásárolhatok és kaphatok nyugtát cégre?

Igen. Ebben az esetben, kérjük, válassza az "Igen" opciót a "Szeretne céges számlát?" kérdésre a megrendelési folyamat második lépésénél (jobbra fent). Ha céges nyugtát szeretne, jelezze óhaját a kézbesítést intéző futárszolgálatnál az utánvétel kiegyenlítésekor.

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Kérjük kapcsolódjon a http://www.vivre.hu/user/resetPassword linkre és írja be azt az e-mail címet, amelyikkel regisztrált. A rendszer egy új jelszót fog létrehozni, amelyet elküld Önnek a megjelölt e-mail címre.

Hogyan tudok visszamondani egy rendelést?

Ha szeretné visszamondani megrendelését, kérjük, írjon nekünk az info@vivre.hu e-mail címre.

Hogyan tudok visszaküldeni egy terméket?

A megrendelés visszaküldhető az átvételtől számított 30 napon belül. Egy vagy több termék, vagy az egész rendelés visszaküldéséhez kattintson a Visszaküldés linkre (vagy kattintson ide) a lap alján és kövesse a lépéseket.
A visszaküldéshez kiválasztott termékek árát visszatérítjük bankszámlájára, amelyet időközben megjelöl. A pénz átutalása csak AZUTÁN fog megtörténni, miután a Vivre átvette a visszaküldött javakat.
A termékek visszaküldése ingyenes (a szállítást a Vivre biztosítja), és ugyanúgy a futárszolgálaton keresztül történik.

Más kérdésem van, hogyan kaphatok választ?

Bármilyen kérdése adódik lépjen kapcsolatba velünk az info@vivre.hu e-mail címen vagy a következő telefonszámon: 0036-180-88439 0618088439

Top