Hogyan működik

Mi a Vivre és hogyan működik?
A Vivre egy webáruház, ahol bútorokat, dekorációkat , otthoni és életmód tartozékokat, kiegészítőket talál. A Vivre ötvözi az értékesítési kampányokat, amelyek pár nap alatt lejárnak, olyan termékekkel, amelyek tartósan a webhelyen vannak, hogy a legjobb online vásárlási élményt nyújtsa.
Hogyan számítják ki a végső árat?
A rendelés értékét a termékek árának összege (ár megjelölve minden terméknél) és a szállítási költségek díja adja. Ha Ön a kézbesítéskor történő fizetést választja(utánvét) plusz költség terheli Önt.
Hogyan fizetek?
Fizethetsz a kézbesítéskor (készpénzben vagy kártyával, Ft.-ban), online a kártyával (PayU-n keresztül) vagy választhatod az átutalást is. Utánvétes fizetési mód esetén adminisztrációs költség számolódik fel a futárszolgálat által illetve ha átutalással szeretnéd rendezni a kifizetést akkor 48 óra áll a rendelkezésedre a rendelés leadásának pillanatától, ugyanakkor szükséges elküldened a kifizetésről szóló bizonylatot az [email protected] e-mail címre.
Mikor és hogyan történik a szállítás?
A termékek kézbesítési időszaka függ azok elérhetőségétől és fel van tüntetve minden termék oldalán. A kézbesítés futárszolgálaton keresztül történik, a rendelés leadásakor közölt intervallumon belül és függ a legkésőbbi szállítási periódussal rendelkező terméktől.
A Vivre lerakatból való útnak indítástól számolva hány napon belül kézbesítődik a csomag?
Értesíteni fogjuk e-mailben a csomag útnak indításakor, pár napon belül pedig a futárszolgálat veszi fel Önnek a kapcsolatot ( telefonon/sms-ben) a kézbesítés céljából.
Vásárolhatok és kaphatok nyugtát cégre?
Igen. Ebben az esetben, kérjük, válassza az "Igen" opciót a "Szeretne céges számlát?" kérdésre a megrendelési folyamat második lépésénél (jobbra fent). Ha céges nyugtát szeretne, jelezze óhaját a kézbesítést intéző futárnál az utánvét kiegyenlítésekor.
Hogyan tudok visszamondani egy megrendelést?
Megrendeléseit Ön is törölheti a saját felhasználó fiókjából, a "Törlöm a megrendelést". Egy másik módja a rendelés törlésének, egy rendelés törlése kérelem küldése e-mail-ben az [email protected] címre, megadva a rendelés számát, amelyre a rendelés törlését kéri.
Hogyan mondhatok le egy terméket?
Termék törlése érdekében kérjük küldjön egy e-mailt az [email protected] címre a rendelés számát megjelölve, a termék elnevezésével és a darabszámmal. A termék törlése addig lehetséges, amig még a Vivre raktárában van.
Hogyan tudok visszaküldeni egy terméket?
Bármilyen termék visszaküldhető az átvételtől számított 30 napon belül. A visszaküldés ingyenes (a szállítást a Vivre fizeti) és futárszolgálaton keresztül történik, a visszaküldési nyomtatvány kitöltése után. A visszaküldés kezdeményezéséhez alkalmazza a "Visszaküldés" opciót, ami fent a "Megrendeléseim" link alatt található a felhasználói fiók keretén belül. A link csak akkor elérhető, hogyha a felhasználó be van jelentkezve. A visszaküldött termékek ellenértéke visszautalódik 14 napon belül, az Ön által megjelölt bankszámlaszámra. Amennyiben nem töltötte ki a visszaküldési nyomtatványt, győződjön meg, hogy a termékek a Románia, Bukarest, Soseaua Giurgiului, nr 321, cod postal 040667,4 kerület címen kézbesítődnek, valamint küldje el a visszaküldést igazoló dokumentum adatait az [email protected] e-mail címre.
Mennyi időn belül térítik vissza a visszárú értékét?
A visszárú értéke a visszaküldés elindításától számolt 14 napon belül kerül utalásra.
Megváltoztathatok egy terméket a leadott rendelésen belül?
A leadott megrendelés nem módosítható.Törölje az aktuális megrendelését, és indítson el egy új megrendelést, ha egy másik terméktípust, egy másik modellt vagy színt szeretne, de nem a készlet és a termék elérhetőségének ellenőrzése előtt a Vivre oldalon.
Hozzáadhatok több terméket a leadott rendeléshez?
Leadott rendeléshez rendszerünk nem engedélyez újabb terméket hozzáadni. Kérjük adjon le újabb megrendelést, mi pedig összevonjuk azokat abban az esetben, ha a kézbesítési időszak azonos (az intervallum utolsó dátumát figyelembe véve).
Hogyan járok el ha egy sérült terméket kaptam?
Amennyiben sérült terméket kapott, kérjük, küldjön egy e-mailt az [email protected] e-mail címre, fényképekkel, amelyek a kár mértékét illusztrálják. A reklamációt átveszi a Vivre csapat.
Hogyan módosíthatom a kézbesítési adatokat?
A kézbesítési cím vagy a telefonszám módosítása érdekében kérjük küldjön egy e-mailt az [email protected] címre a rendelés számával és az új adatokkal.
Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?
Kérjük kapcsolódjon a https://www.vivre.hu/?forgotPassword=true linkre és írja be azt az e-mail címet, amelyikkel regisztrált. A rendszer egy új jelszót fog létrehozni, amelyet elküld Önnek a megjelölt e-mail címre.
Hol találom a rendelésemmel kapcsolatos dokumentumokat?
A számla, valamint a megrendeléshez kapcsolódó egyéb dokumentumok (garancia, használati utasítás és termékleírás, megfelelőségi nyilatkozatok) letölthetőek a Vivre felhasználói fiókból. Lépjen be a " Megrendelések" szekcióba a "Fiókom" részből, kattintson a megrendelésekhez tartozó "Részletek" linkre, és megtalálja a hivatkozásokat ezekhez a dokumentumokhoz.
Mikor találok meg egy terméket az oldalon, amelynek készlete jelenleg kimerült?
Az ajánlatok időben korlátozottak, de a beszállítónk készletétől függően próbáljuk visszahozni a termékeket az oldalra. Egy bizonyos termék ellenőrzéséhez használja a keresési funkciót.
Van lehetőségem több terméket visszaküldeni ugyanazon csomagban?
Igen, van lehetőség több termék visszaküldésére ugyanabból a megrendelésből vagy különböző megrendelésekből, a felhasználói fiók "Visszaküldés" linkjére kattintva. A termékek kiválasztása és a visszaküldési formanyomtatvány teljes kitöltése után a futárszolgálat átveszi az egy vagy több megrendelésből származó visszaküldendő termékeket ( a a maximum 30 napos visszaküldési időnek megfelelően).