FAQ

Visszáru

A termék visszaküldésére a megrendelés kézbesítésétől számított 14 napon belül van lehetősége közvetlenül az ügyfél fiókjából, a „Visszaküldés” menüpontban, a megjelenő listából kiválasztva a megfelelő termékeket és kitöltve az online visszaküldési űrlapot. A kiválasztott dátumon a futárszolgálat munkatársa érkezik a megadott címre a csomag elhozatala céljából. A terméket szükséges visszacsomagolni az eredeti csomagolásba és lezárni azt.
A raktárba való beérkezést követően a munkatársaink ellenőrzik a visszaküldött termékeket.
Azok a termékek esetén ahol módosításokat, karcolásokat, túlzott használatot, ütéseket, elektronikai cikkek esetén mechanikai / elektromos sokkot vélnek felfedezni elutasíthatják a termék feldolgozását és visszaküldhetik a vásárló részére.
A Vivre Deco által értékesített és szállított termékek esetén a Vásárlót terheli a visszaküldött termékek szállítási díja, amely a felhasználói fiókban megtekinthető és a visszaküldött termékek darabszámától, méretétől és/vagy súlyától függően változhat. A Vivre Marketplace partnerei saját visszaküldési szabályzatuknak megfelelően felajánlhatják a visszaküldött termékek szállítási díjának fedezését (a visszaküldés okától függetlenül, kivéve a visszaélésszerű visszaküldés eseteit). A visszaküldési feltételek a partner oldalán, a Visszaküldés és garancia rovatban találhatók, amelyet a visszaküldeni kívánt termék oldalán a nevére kattintva érhet el. A termék visszaküldésének feltételeit a Marketplace partner kezeli, futárcégekkel, amelyekkel szerződésük van.

Kategóriák: Visszáru

Annak érdekében, hogy a termékek biztonságosan vissza érkezzenek, szükséges kitöltened a visszaküldési űrlapot. Ily módon nyomon követhetjük a termékek raktárba való bejutásának és feldolgozásának folyamatát.
A termékek visszaküldése a Vivre által ajánlott eltérő módon is lehetséges, de teljes mértékben a Te felelősségedre és költségedre.

Kategóriák: Visszáru

Bármely terméket visszaküldheted a csomag kézbesítésének napjától számított 14 napon belül.

Kategóriák: Visszáru

Olyan termékeket, mint például fehérnemű, fürdőruha vagy kozmetikai cikk, nem lehet visszaküldeni, mivel azok kibontása esetén veszélyeztethetik a fogyasztók egészségét.

Kategóriák: Visszáru

A visszaküldött termékek értékét legfeljebb 14 napon belül visszautaljuk a megadott bankszámlaszámra.

Kategóriák: Visszáru

Load More

A vivre.hu-ra