FAQ

A Vivre Élmény

A legszebb vásárlási élményt szeretnénk nyújtani, ezért a világ minden tájáról gondosan megválasztott termékek széles választékát készítettünk mindenki számára.

Kategóriák: A Vivre Élmény

A napi kollekciók egy jól meghatározott időtartam alatt vannak leforgásban, ez idő alatt megvásárolható a gondosan kiválogatott termékek sokasága. Egyes termékek korlátozott mennyiségben vannak megjelenítve az oldalon, ezért ajánlott, hogy időben és gondosan vedd igénybe az ajánlatainkat.

Kategóriák: A Vivre Élmény

A feliratkozás nagyon egyszerű és hasznos, mivel naprakész leszel a legjobb ajánlatokkal és meglepetésekkel amelyeket a Vivre kínál naponta. A feliratkozás a saját fiókból történik, lépj az “Adataim → Preferenciáim” fiókokra.

Kategóriák: A Vivre Élmény

Lehetőséged van arra, hogy a hírlevelek gyakoriságát kiválaszd az Adataim→ Preferenciáim fiókokból, kiválasztva a “Feliratkozás a hírlevélre naponta” illetve “Feliratkozás a hírlevélre hetente” opciókat.

Kategóriák: A Vivre Élmény

Igen! Hívd meg ismerőseid a fiókodból, és az ők első rendelése után 4000 Ft értékű Vivre pontot kapsz, amelyet egy következő rendelésed alkalmával használhatod fel.

Kategóriák: A Vivre Élmény

Load More

A vivre.hu-ra