Miniz Puzzle típusú mini golf játék

SKU: 1000388
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 482.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
16090 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
A játék 32 részből áll, amelyek puzzle típusúan egyesíthetők. A termék védőként is használható hideg felületeken, nedvességálló.
Segíti a szem-kéz koordináció és a motorikus képességek fejlődését.
Használható beltéren és kültéren egyaránt.
A termék megfelel az új európai, EN 71 szabványoknak.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 210 cm/szélesség 60 cm/magasság 1 cm
Ajánlott: 3 éven felül
Súly: 0,600 Kg
Anyag: etilén-vinil-acetát
Knorr Toys
A Knorr Toys már közel 70 éve tervezi, fejleszti, gyártja és forgalmazza minőségi gyerekjátékait vásárlóinak Németország kiskereskedelmi ágazatában. A Knorr Toys a gyerekjátékok széles skáláját kínálja kisfiúknak és kislányoknak kortól függetlenül. Kezdetben játékbaba ruhákat és plüss játékokat készítettek, majd ezeket gyorsan követte a játékbabáknak szóló bútorzat és a gyerekszékek gyártása. Az elért sikerekre alapozva célul tűzték ki egy szélesebb termékskála kifejlesztését a gyerekek számára. Az aktualizált termékcsalád tartalmaz játszósátrakat, gyerek kocsikat, gyerek fürdőruhákat és szetteket. És mindezek mellett egyre több, engedélyezett termékkel bővítik a Knorr Toys termékek széles skáláját.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.