Musical Keyboard Doug Zenélőszőnyeg tevékenységekkel

SKU: 1004015
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 665.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
22190 Ft 30812 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Segíti a motorikus készségek és a kreativitás fejlődését.
24 billentyűvel rendelkezik, 8 hangszer hangjaival ellátott: zongora, szaxofon, klarinét, trombita, xilofon, hárfa, gitár, zenélődoboz.
Jellemzők: demo mód, felvétel és lejátszás funkció.
4 db AA típusú elemmel működik, ami nincs mellékelve.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 180 cm/szélesség 74 cm/magasság 1 cm
Ajánlott: 3 éven felül
Súly: 1.5 Kg
Anyag: vinyl
Juguetes BP
A Juguetes BP egy 2010-ben alapított, játékok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó spanyol cég, amely jelenleg a spanyol játékok nagy forgalmazói mellett található. A Juguetes BP növekedését az innovációra, a minőségre és a felelősségteljes szolgáltatásra alapozta. Vonalak számítanak, elsősorban kiváló minőségű oktatató játékokkal. Spanyolországban és Európában egyaránt a legjobb értékesítési helyeken vagyunk jelen, értékesítési csapatunknak köszönhetően. Jelenleg a WWF ökológiai licencét kizárólag Spanyolország és Portugália részére terjesztjük. Ezen felül vannak saját oktatási termékeink, amelyek lehetővé teszik a kicsik számára képességeik fejlesztését.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.