Flamingo Oktató játék

SKU: 1004040
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 68.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
2290 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
A készlet tartalmaz egy speciális folyadékot, amelynek segítségével flamingó madár forma kristályok fejleszthetők néhány óra alatt.
A használati utasítás mellékelve van.
A feltüntetett méretek a csomagolás méretei.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 10 cm/szélesség 4 cm/magasság 14 cm
Ajánlott: 8 éven felül
Súly: 0,050 Kg
Anyag: karton
Szín: többszínű
Juguetes BP
A Juguetes BP egy 2010-ben alapított, játékok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó spanyol cég, amely jelenleg a spanyol játékok nagy forgalmazói mellett található. A Juguetes BP növekedését az innovációra, a minőségre és a felelősségteljes szolgáltatásra alapozta. Vonalak számítanak, elsősorban kiváló minőségű oktatató játékokkal. Spanyolországban és Európában egyaránt a legjobb értékesítési helyeken vagyunk jelen, értékesítési csapatunknak köszönhetően. Jelenleg a WWF ökológiai licencét kizárólag Spanyolország és Portugália részére terjesztjük. Ezen felül vannak saját oktatási termékeink, amelyek lehetővé teszik a kicsik számára képességeik fejlesztését.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.