Grey Horse Elektromos ruhaszárító

SKU: 1005071
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 1268.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
42290 Ft 50348 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
A szárító praktikus belső használatra, kevés helyet foglal el és könnyen használható. Normál szárítóként is használható, ha nincs bekapcsolva.
Be / kikapcsoló gombja van.
Könnyen összeszerelhető és tárolható.
Maximum hőmérséklet: 50-55 Celsius fok.
Frekvencia: 220-240V.
Feszültség: 50Hz.
Teljesítmény: 100W.
Kábel hossza: 1.60 m.
Méretek, amikor a terméket összehajtják: 110x4xH51 cm.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 94 cm/szélesség 51 cm/magasság 79 cm
Súly: 3.5 Kg
Anyag: alumínium, ABS műanyag
InnovaGoods
Az InnovaGoods vezető szerepet játszik az innovatív és trendy termékek fejlesztésében. Minden típusú vásárlót kiszolgálunk és több mint 100 országba exportálunk. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a gyártásban és az importban. Az InnovaGoods európai vezető szerepet játszik az innovatív és felkapott, magas hozzáadott értéket képviselő termékek fejlesztésében. Szakemberek vagyunk a széles terjesztésű impulzusáruk, üzletláncok és online vállalkozások számára.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.