Amelie Navy Blue Kétszemélyes kanapé

SKU: 1014574
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
202690 Ft 271670 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Ülőrész magassága: 46 cm.
Maximális teherbírás: 260 kg.
Az ülőpárnák huzatai levehetőek.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 85 cm/szélesség 140 cm/magasság 98 cm
Súly: 27.0 Kg
Anyag: furnérlemez, bükkfa, erdeifenyő szerkezet, acél, felfüggesztés rugalmas pántokkal, poliészter kárpit, poliuretán hab töltet
Szín: sötétkék
Kihúzható/kinyitható (cm) nem
Helyek száma 2
Dokumentumok
  • Összeszerelést igényel: igen
  • Az összeszerelési útmutató mellékelve van: igen
Optisofa
Az Optisofa olyan hely, ahol az ötletek, a munka és a technológia apró műalkotásokká alakul. Feladatunk, hogy a jövőképet kész bútorokká alakítsuk át. Bútorok, amelyek lehetővé teszik egy kis melegség és kényelem hozzáadását otthoni kényelméhez. Kreativitásunknak, minőségünknek és a részletekre való odafigyelésünknek mindig ugyanaz a célja - hogy a ház nagy D betűs Otthon legyen. Annak tudatában, hogy csak a teljes elkötelezettség teszi lehetővé, hogy a lehető legtökéletesebben hozzuk létre a termékeinket, mindent megteszünk. Ha egy téglát ad hozzá belsőépítészetéhez, egyedi hangulatot akarunk teremteni veled. Ragadja az alkalmat és rendezze be velünk szobáját!

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.