Jane Mustard Háromszemélyes kanapé

SKU: 1014616
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 9665.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
322190 Ft 366012 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Ülőrész magassága: 45 cm.
Maximális teherbírás: 390 kg.
2 díszpárna mellékelve van, mindegyik mérete 30x55 cm.
A párnahuzatok levehetők és cipzárral záródnak.
Az ülő- és hátpárnák huzatai levehetők.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 87 cm/szélesség 210 cm/magasság 86 cm
Súly: 46.0 Kg
Anyag: furnérlemez, farostlemez, bükkfa és erdeifenyő szerkezet, felfüggesztés rugalmas pántokkal, 80% poliészter és 20% pamut kárpit, töltete szilikonszálak és poliuretán hab
Kihúzható/kinyitható (cm) nem
Helyek száma 3
Dokumentumok
  • Összeszerelést igényel: igen
  • Az összeszerelési útmutató mellékelve van: igen
Optisofa
Az Optisofa olyan hely, ahol az ötletek, a munka és a technológia apró műalkotásokká alakul. Feladatunk, hogy a jövőképet kész bútorokká alakítsuk át. Bútorok, amelyek lehetővé teszik egy kis melegség és kényelem hozzáadását otthoni kényelméhez. Kreativitásunknak, minőségünknek és a részletekre való odafigyelésünknek mindig ugyanaz a célja - hogy a ház nagy D betűs Otthon legyen. Annak tudatában, hogy csak a teljes elkötelezettség teszi lehetővé, hogy a lehető legtökéletesebben hozzuk létre a termékeinket, mindent megteszünk. Ha egy téglát ad hozzá belsőépítészetéhez, egyedi hangulatot akarunk teremteni veled. Ragadja az alkalmat és rendezze be velünk szobáját!

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.