• Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 160.9 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 19900 Ft.
16090 Ft 24090 Ft (-33%) ?
Elkelt
Leírás
3 kávéőrlő fokozattal van ellátva: finom szemcsés (presszó kávé), közepes szemcsés és durva szemcsés (alkalmas francia présként).
Kapacitás: 250 g (14 csésze kávéval egyenértékű).
Automatikus kikapcsolás és zár funkcióval rendelkezik.
Teljesítmény: 200W.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 18.5 cm/szélesség 13 cm/magasság 16.5 cm
Súly:
1.7 Kg
Dokumentumok
Garantált minőség
Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására
LIVOO
Az elzászi székhelyű cégünk küldetése, hogy hasznos, de eredeti termékeket hozzon létre mindennapi életében. A Livoo-nál nagy figyelmet fordítunk azokra a szabványokra is, amelyeknek termékeinknek meg kell felelniük. Szorosan együttműködünk a tanúsító testületekkel, hogy megbízható és hatékony termékeket kínáljunk, amelyekre büszkék vagyunk. Ma a Livoo márka minőségi és megbízhatósági szempontból referenciává vált az ágazatában. A "Feel Good Moments" azt a törekvésünket képviseli, hogy javítsuk mindennapjaitokat, és új élményeket élhessünk meg okos, szórakoztató és hozzáférhető termékek kínálatával. Egyszerűen a pillanat öröme.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.