Emily Westwood Dragonfly Rose One Női karóra

SKU: 1156270
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Gyors kiszállítás elérhető 4 darabra.
  • Kézbesítési idő: 23 Május - 27 Május
Előnyök:
  • 128.9 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 19900 Ft.
12890 Ft 47650 Ft RRP ?
Leírás
Japán Miyota óraszerkezet.
Vízálló: 1 ATM.
Óratok átmérője: 3.8 cm.
Óraszíj szélessége: 1.8 cm.
Az elem mellékelve van.
Biztonsági zárral rendelkező csúsztatós záródású.
1 ajándékdoboz mellékelve van.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 18 cm/szélesség 1.8 cm/magasság 0.5 cm/átmérő 3.8 cm
Súly:
0,063 Kg
Anyag:
rozsdamentes acél óraszíj, fém ötvözet óratok, karcálló ásványi üveg óraüveg, antiallergén rozsdamentes acél hátoldal, ionizált rozsdamentes acél zárórész
Szín:
tok színe: arany rozsaszín; Óraszíj színe: arany rozsaszín
Dokumentumok
Garantált minőség
Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására
Emily Westwood
Amikor az alkotó a természetet választja ihletforrásául, azt várjuk, hogy alkotásait sajátos szépség jellemezze, akárcsak az Emily Westwood ékszereket és karórákat, amelyek a természet szépségének tükrei. A kifinomult termékek tervezői az őket körülvevő világból merítenek ihletet. A megkapó, különleges designnal rendelkező Emily Westwood termékek a szépségre nyitott személyiségeknek készültek. Az Emily Westwood ékszerek és karórák a természet szépségének visszatükrözői, a kifinomult termékek alkotói az őket körülvevő világból, a naplemente színeiből, a tenger nyugalmából, a virágok szépségéből merítenek ihletet. A megkapó, különleges designnal rendelkező Emily Westwood termékek a kivételes személyiségeknek készültek.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.