Adelade Olaf Cream Kétszemélyes kanapé

SKU: 1165377
Szín
krémszín
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 19 Augusztus - 29 Augusztus
Előnyök:
  • 4730.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft felett.
157690 Ft 279214 Ft RRP ?
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Ülőrész magassága: 44 cm.
A képen látható párnák mellékelve vannak.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 113 cm/szélesség 161.5 cm/magasság 98 cm
Súly:
52.0 Kg
Anyag:
bükkfa szerkezet, erdeifenyő, furnérlemez és farostlemez, 100% poliészter kárpit, cikk-cakk rugós felfüggesztés, szilikon szál töltet
Szín:
krémszín
Kihúzható/kinyitható (cm)
nem
Helyek száma
2
Dokumentumok
  • Összeszerelést igényel: igen
  • Az összeszerelési útmutató mellékelve van: igen
Optisofa
Az Optisofa olyan hely, ahol az ötletek, a munka és a technológia apró műalkotásokká alakul. Feladatunk, hogy a jövőképet kész bútorokká alakítsuk át. Bútorok, amelyek lehetővé teszik egy kis melegség és kényelem hozzáadását otthoni kényelméhez. Kreativitásunknak, minőségünknek és a részletekre való odafigyelésünknek mindig ugyanaz a célja - hogy a ház nagy D betűs Otthon legyen. Annak tudatában, hogy csak a teljes elkötelezettség teszi lehetővé, hogy a lehető legtökéletesebben hozzuk létre a termékeinket, mindent megteszünk. Ha egy téglát ad hozzá belsőépítészetéhez, egyedi hangulatot akarunk teremteni veled. Ragadja az alkalmat és rendezze be velünk szobáját!

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.