Best Meal Rizs- és zöldségfőző készülék 2.8 L

SKU: 1195468
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 671.7 Vivre pont i
  • views.product.benefits.business.message i
22390 Ft 46637 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Alkalmas akár 2100 g rizs főzésére.
Automata kikapcsoló funkcióval, 2 fényjelzővel, vízszint kijelzővel, melegen tartó funkcióval és 2 mércés kanállal ellátott.
Kapacitás: 2.8 L.
Teljesítmény: 400W.
Feszültség és frekvencia: 220-240 V / 50-60 Hz.
Tál átmérője: 26.5 cm.
Műszaki adatok
Méret 2.8 L (magasság 32.5 cm/átmérő 31.5 cm)
Súly: 3.2 Kg
Anyag: műanyag, fém, gumi, vörösréz
Dokumentumok
Garancia: 5 év.
Bestron
A technológia találkozik az életmóddal! A Bestron, a Concept Company több mint 50 éve sikeres családi vállalkozás, modern, kiváló minőségű elektromos készülékeket gyárt. A márka nemcsak az ár / teljesítmény-orientált termékpalettájával, hanem a divatos termékek innovatív változatosságával is lenyűgöz: Az elegáns elektromos készülékek reggelire, a divatos szórakoztató főzőeszközök és praktikus konyhai segédeszközök, valamint a klímaberendezések hatalmas választéka. A Bestron minden ízléshez és igényhez megfelelőt kínál. Mert a részletek szeretetével a Bestron nemcsak termékeket árul: Sok tapasztalat Kiemelkedő ár / teljesítmény Divatos életmód Üdvözöljük a Bestron-nál!

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.