Tropical Palm 3 db Uzsonnás doboz

SKU: 1235771
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
2390 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 11.5 cm/szélesség 11.5 cm/magasság 5.5 cm
Súly: 0,166 Kg
Anyag: műanyag BPA nélkül
Szett: 1 uzsonnás doboz, méretei 11.5x11.5xH5.5 cm<br>1 uzsonnás doboz, méretei 10.5x10.5xH5 cm<br>1 uzsonnás doboz, méretei 9x9xH4.5 cm
Dokumentumok
Mosogatógépben tisztítható.
Mikrohullámú sütőben nem használható.
Rex London
A Rex London, a Rex International új arca, a lakberendezési tárgyak, játékok, ajándékötletek, illetve a modern, retró és vintage stílus otthona. Kollekciói mindenki számára tartogatnak valami meglepetést. Mindegyik elegáns, trendi terméket tehetséges londoni tervezők álmodnak meg, akik fáradhatatlanul dolgoznak évente több száz új termék megtervezésén. A Rex London 1981 óta tevékenykedik a lakberendezési tárgyak piacán, és azóta meghódított mindenkit színes, megkapó termékeivel.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.