Madalina Yellow Fotel

SKU: 1300035
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 2630.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft felett.
87690 Ft 91790 Ft (-4%) ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 69 cm/szélesség 65 cm/magasság 74 cm
Súly:
16.0 Kg
Anyag:
tömör bükkfa és tölgyfa szerkezet, poliészter bársony kárpit, ülőrész töltete: töltete 30 kg/m³ sűrűségű hab, háttámla töltete: töltete 25 kg/m³ sűrűségű hab
Szín:
sárga
Kihúzható/kinyitható (cm)
nem
3D Model / AR (Augumented Reality)
igen
Értékelés
3.00
1 Értékelés
5 Csillagok (0)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (1)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Kalatzerka
A Kalatzerka vállalatot 1990-ben alapították. Bécsi stílusú kanapék, tároló bútorok, ágyak és fotelek gyártására szakosodott. Széles termékskálával rendelkezik, amely bármelyik beltérbe ideálisan beilleszthető. Megalapítása után a Kalatzerka gyorsan fejlődésnek indult, a termékeit sikerrel exportálja a kontinens egész területére. Kollekciói elegánsak és klasszikus vonalvezetéssel a barokk stílust követik, a beltereknek jó ízlésű, kifinomult atmoszférát kölcsönöznek.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.