Beltéri kert

SKU: 1427690
  • Gyors kiszállítás
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Gyors kiszállítás elérhető 2 darabra.
  • Kézbesítési idő: 04 Október - 10 Október
Előnyök:
  • 374.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
12490 Ft 21521 Ft RRP ?
Leírás
LED-es növekvő lámpa fény 8W és 48 LED-del.
Spektrumfény a növények növekedéséhez egész évben.
Megkönnyíti és hozzájárul a különböző beltéri növények jó növekedéséhez.
Terrárium 350 ml-es kapacitással. tartalmazza: 5 ültetőkosár, 10 szivacs a csírázáshoz, 3 kupak, 1 mérőpohár, 1 csipesz.
Van egy tompító gombjával.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 5.2 cm/szélesség 18 cm/magasság 25.2 cm
Súly:
0,630 Kg
Anyag:
fém
LIVOO
Az elzászi székhelyű cégünk küldetése, hogy hasznos, de eredeti termékeket hozzon létre mindennapi életében. A Livoo-nál nagy figyelmet fordítunk azokra a szabványokra is, amelyeknek termékeinknek meg kell felelniük. Szorosan együttműködünk a tanúsító testületekkel, hogy megbízható és hatékony termékeket kínáljunk, amelyekre büszkék vagyunk. Ma a Livoo márka minőségi és megbízhatósági szempontból referenciává vált az ágazatában. A "Feel Good Moments" azt a törekvésünket képviseli, hogy javítsuk mindennapjaitokat, és új élményeket élhessünk meg okos, szórakoztató és hozzáférhető termékek kínálatával. Egyszerűen a pillanat öröme.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.