Burgundy Jewelery Éjjeliszekrény

SKU: 1524998
Előnyök:
  • 598.9 Vivre pont i
  • Ingyenes visszaszállítás 14 napon belül
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 19900 Ft felett.
59890 Ft 111337 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
A termék 1 ajtóval rendelkezik.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 57.4 cm/szélesség 48 cm/magasság 68.8 cm
Súly:
27.0 Kg
Anyag:
szerkezet dió fából készült, MDF tábla, fém, UV nyomatott MDF ajtók és fiókok, matt, lábak tömör nyírfából, fekete és réz festett
Szín:
dióbarna, többszínű
Dokumentumok
Garantált minőség
Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására
Ez a termék térítésmentesen visszaküldhető a csomag átvételétől számított 14 napon belül.
Használati útmutató
  • Összeszerelést igényel: igen
  • Az összeszerelési útmutató mellékelve van: igen
Furny
A Furny hisz a bútorokban, amelyek történetet mesélnek. A történet költői, édes, néha ironikus, de mindig személyes. Hisszük, hogy a bútoroknak tükrözniük kell belső világunkat, szenvedélyeinket, reményeinket és érzéseinket. Ez a történet rólunk szól, és azért vagyunk itt, hogy megosszuk veled. Történetünk inspirációval kezdődik - a világ felfedezése, tele szépséggel és tökéletességgel, elrejtve a természetben, a kulturális örökségben és a technikai haladásban. És akkor létrehozunk. Kombináljuk a részletekre és a funkcionalitásra való büszke figyelmünket a különféle minták közül, amelyek közül választhatunk. Megteremti otthonának egyedi hangulatát, valamint a változó trendek, stílus és preferenciák igényeit.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.