4.33
3 Értékelés
Előnyök:
 • 370.9 Vivre pont i
 • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 19900 Ft felett.
37090 Ft 38966 Ft RRP ?
Elkelt
 • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 100 cm/szélesség 50 cm/magasság 75 cm
Súly:
11.3 Kg
Anyag:
forgácslap, vas
Szín:
rusztikus barna
3D Model / AR (Augumented Reality)
igen
Értékelés
4.33
3 Értékelés
5 Csillagok (2)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (1)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
 • 5 Kiváló
  2022. márc. 3.
  Nagyon szép és légies asztal, ár-érték arányban szerintem szuper választás volt. A laminálása egyáltalán nem gagyi, nagyon szép fa hatása van. Könnyű volt összeszerelni. Olyan, mint a képen.
  C.B., Budapest
Dokumentumok
Használati útmutató
Használati útmutató
Garantált minőség
Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására
Használati útmutató
 • Összeszerelést igényel: igen
 • Az összeszerelési útmutató mellékelve van: igen
VASAGLE
2017-ben a SONGMICS-nél dolgozó több diplomás megállapította, hogy társaik hasonló problémákkal küzdenek a lakások bérbeadásakor: nem tetszett nekik, hogy berendezték, és új külsőt akartak adni neki, de a szép és minőségi bútorok túl drágák voltak. Ezért úgy döntöttek, hogy feltekerik az ingujjukat, és maguk gyártanak megfizethető, szép és jó minőségű bútorokat. Összegyűjtöttek egy csapatot, és tanulmányozták a formatervezést, az anyagokat, a minőségellenőrzést, a csomagolást, a logisztikát és mindent, amit a bútoriparról tudniuk kellett. Ezután tartós, minőségi, személyre szabott, megfizethető bútorok sorozatát tervezték, amelyet az ügyfelek az indulás után gyorsan jól fogadtak. Az eladások gyors növekedése mellett is folytatta a csapat feltárását: milyen termékek szolgálják ki jobban az ügyfeleket? Az ügyfelek visszajelzéseinek meghallgatása és alapos kutatás elvégzése után megtalálták a csapat által követett termék kritériumait: Sokoldalúság. Megközelíthetőség. Egyszerű összeszerelés. Vonzó megjelenés. Eredeti kivitel. Tartós minőség. Élvezetes élmény. A VASAGLE fejlesztésével és növekedésével termékeink otthonokat díszítenek Európában, Észak-Amerikában és Japánban. A vállalat kiváló nemzetközi tervezői csapatot vezetett be, szigorúan betartva a nemzetközi minőségi előírásokat, folyamatosan javítva az élményt, és őszintén közölve vevőinkkel: segítsünk berendezni otthona útját.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.