• Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 88.9 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 19900 Ft.
8890 Ft 10590 Ft (-16%) ?
Elkelt
Leírás
Ezt az exkluzív órát a régi bájos karkötő ihlette, a hitet és a szövetséget szimbolizálja.
A természet védőerőinek ünneplését jelképezi, kézzel készített csikóhal, delfin, fóka, Amelia Parker aláírása alatt, tengeri teknős dísszel.
Óratok átmérője: 36 mm.
vízálló: 3 ATM.
szíj színe: fehér krokodil.
tok színe: ezüstszürke.
Az ajándékdoboz mellékelve van: igen.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 18.5 cm/magasság 1.8 cm
Súly:
0,030 Kg
Anyag:
tok plattírozás: IP, a tok anyaga: fémkompozíció, tok hátlap: rozsdamentes acél, üveg: edzett ásványi üveg, karkötő: természetes bőr
Dokumentumok
Garantált minőség
Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására
Használati útmutató
Garancia: 2 év.
AMELIA PARKER
Amelia, egy tengerbiológus és csellista lánya 9 éves korában családjával Londonból a Grand Cayman-szigetre költözött - a védett zöld tengeri teknősök otthona, amely később a gyűjteményének ikonikus jellegzetességét képezi. Édesanyja, egy óceánkutató, akit egy tengeri teknős kutatási misszióra bíztak, már tízéves korában megismertette a lelkes Ameliát a búvárkodással, és tizenöt évesen már mélytengeri úton kutatott minden percben, amelyet csak kapott. A rajz rendíthetetlen szenvedélyével, alkotó éveiben, édesanyja édesanyja tudományos tengeri könyveivel vette körül magát, és ahogy a remek korallékszerek és az egzotikus élővilág merész művészi ábrázolása egyre bonyolultabbá vált, gyűjteményei történetei és látomásai kezdtek kibontakozni. 2014-ben Amelia visszatért Londonba, hogy megvalósítsa álmát, hogy divattervező legyen, és most a Karib-tenger lenyűgöző leleplezései elevenednek meg. „Azt akarom, hogy kollekcióim szólhassanak az őket viselő nőkhöz - hogy mindig emlékeztessem őket, hogy akárcsak a mélykék, az életünk is határtalan, határtalan és örökre tele van gyönyörű kalandokkal. ” Az Amelia Parker kollekciókat gondosan, bátran és büszkén tervezték és készítették.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.