• Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 473.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
15790 Ft 15804 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
Titánból készült, szokatlan anyag ékszerekhez, ez a fülbevalókészlet tökéletes nappali viselethez, ha ragyogást szeretnél az öltözetedhez hozzáadni.
A fülbevalók nem túl nagy méretűek, így tökéletes választás minden alkalmi ruhához.
Nagyon könnyű, gazdag színekben és hipoallergén ezek a kézzel készített fülbevalók gyönyörű ajándéklehetőséget nyújtanak, amely biztosan lenyűgöz mindenkit.
Elegáns tasakban van.
A szín kissé eltérhet.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 1.4 cm/szélesség 1.1 cm/magasság 1 cm
Súly:
0,001 Kg
Anyag:
titán
Szín:
rózsaszín
Dokumentumok
Garancia: 6 hónap.
GI JEWELLERY
A természet mindig is elbűvölt és inspirált, a természetben a tökéletesség egy formáját látta, teljes a szín, az öröm, a kikapcsolódás, de a bölcsesség is. Szenvedély a technika iránt, és vágy, hogy folyamatosan felfedezzen valami újat, az ékkövét természetes módon jött az életembe. Szükségem volt arra, hogy kifejezzem magam néhány átalakításával ragyogástól és élettől mentes fémdarabok olyan tárgyakban, amelyek örömet okoznak és közvetítenek érzelem.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.