• Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 3224.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft felett.
107490 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 26.5 cm/szélesség 26.5 cm/magasság 26 cm
Súly:
18.0 Kg
Anyag:
MDF furnér borítja, Fogantyúk, retesz, egyéb galvanizált acélból készült fém alkatrészek, belső oldal nem szőtt anyaggal borított
Szín:
szürke
Szett:
1 láda 65.5x40.5x38.5 cm
1 láda 53.5x34.5x32 cm
1 láda 41x26.5x26 cm
Bizzotto
A Bizzotto márka vásárlói otthonába szeretné hozni azokat a lakberendezési tradíciókat, elveket és minőséget, amely annyira jellegzetes Olaszországban. Több, mint 70 éve Andrea Bizzotto egy kis helyi bútor és dekoráció üzletet alapított, amely később egy határokon átívelő sikerű márkává nőtte ki magát. A márka termékeit az aprólékos kidolgozottság és a minőségi kivitelezés jellemzi, mindig a valódi olasz életérzés által kísérve. A jelenben a Bizzotto széles választékú lakberendezési termék skálája bútorokat, díszeket és textíliákat tartalmaz, és mindegyik darab Olaszország varázsát árasztja magából.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.