2 db Zsámoly és pad tárolóhellyel rendelkeznek

SKU: 1896675
Előnyök:
  • 3026.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft felett.
100890 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 78 cm/szélesség 40 cm/magasság 41.5 cm
Súly:
13.9 Kg
Anyag:
MDF, furnérlemez szerkezet, kárpit: bársonyhullámú poliészter hatás, sűrűségű hab 20- 25 kg / m 3, szatén acél díszgyűrű
Szín:
rózsaszín
Szett:
2 Szék tárolóhellyel, mindegyik mérete D31.5x35.5 cm
1 pad tárolóhellyel 78x 40x 41.5 cm
Alkalmas kültéri használatra
nem
Gyerek design
nem
Dokumentumok
  • Összeszerelést igényel: nem
  • Az összeszerelési útmutató mellékelve van: nem
Bizzotto
A Bizzotto márka vásárlói otthonába szeretné hozni azokat a lakberendezési tradíciókat, elveket és minőséget, amely annyira jellegzetes Olaszországban. Több, mint 70 éve Andrea Bizzotto egy kis helyi bútor és dekoráció üzletet alapított, amely később egy határokon átívelő sikerű márkává nőtte ki magát. A márka termékeit az aprólékos kidolgozottság és a minőségi kivitelezés jellemzi, mindig a valódi olasz életérzés által kísérve. A jelenben a Bizzotto széles választékú lakberendezési termék skálája bútorokat, díszeket és textíliákat tartalmaz, és mindegyik darab Olaszország varázsát árasztja magából.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.