Lara & Mille Mosdószekrény és mosdókagyló

SKU: 1913348
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 3041.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft felett.
101390 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
A készlet egy függő LARA WALNUT 80 mosdószekrényt tartalmaz, MILLE SLIM 80 mosdóval. Az elsőrész és a szekrénytest 16 mm forgácslapból készült, fehérre festve. A szekrény két tágas fiókkal rendelkezik, csendes zárral és krómozott fogantyúval. Összeszerelést igényel.
Antik kivitel: nem
Fiókok száma: 2
Kültéri használatra alkalmas: nem
Műszaki adatok
Title
Value
Súly:
38.3 Kg
Anyag:
forgácslap
Szín:
fehér
Szett:
1 mosdókagyló, méretei 81x16.5x48.5 cm
1 mosdószekrény 79.4x 44.7x 45.2 cm
Alkalmas kültéri használatra
nem
Gyerek design
nem
Dokumentumok
  • Összeszerelést igényel: igen
  • Az összeszerelési útmutató mellékelve van: igen
Cersanit
A CERSANIT lengyel márka, amely régóta vezető szerepet tölt be a fürdőszobai felszerelések gyártók piacán Tudjuk, hogy itt töltjük a kora reggeleket és késő estéket - ezért fontos, hogy ideális fürdőszobánk legyen kialakítva koherensen és funkcionálisan. Méretétől és kialakításától függetlenül - a CERSANIT portfólió átfogó megoldásokat tartalmaz, hosszú távú garanciával a legmagasabb minőségre. A CERSANIT termékek ötvözik a minimalizmust és az eleganciát a kényelemmel és a praktikus megoldásokkal, ami lehetővé teszi számunkra, hogy megteremtsük azt a helyet, amelyről mindig is álmodtunk, tökéletesen illeszkedve stílusunkhoz és igényeinkhez.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.