Elite 24 darabos Evőeszköz készlet

SKU: 1917423
Szín
aranysárga
réz
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Gyors kiszállítás elérhető 9 darabra.
  • Kézbesítési idő: 30 Május - 03 Június
Előnyök:
  • 260.9 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 19900 Ft felett.
26090 Ft 65198 Ft RRP ?
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Műszaki adatok
Title
Value
Súly:
1.7 Kg
Anyag:
AISI 430 rozsdamentes acél alj
Szín:
aranysárga
Szett:
6 villa, mindegyik mérete 20x3xH0.3 cm, 6 kanál, mindegyik mérete 20x4xH0.3 cm, 6 kés, mindegyik mérete 24x2.5xH0.6 cm, 6 kávéskanál, 6.5x3xH0.25 cm each
Dokumentumok
Garantált minőség
Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására
Használati útmutató
Mosogatógépben tisztítható: igen
Mikrohullámú sütőben használhatók: nem
Excelsa
Az Excelsa márkanevet az 1990-es évek végén hozták létre, az Enrico eredményeként Vimercati vágya egy márka létrehozására a gyakorlati, funkcionális fejlesztés érdekében termékek mindennapi használatra. Kellemes, szórakoztató és mindenekelőtt hasznos termékek, sokféle színben és anyagban tervezték, képesek reagálni a különböző ízlések és új trendek. Ezzel a konkrét céllal néhány év alatt az Excelsa márka nagy nyilvánosságot ért el az elismerés a frissesség, az eredetiség és a stílus szinonimájává válik, a legfontosabb a cél olyan termékek létrehozása, amelyek teret engednek a személyes ízlésnek, bőséges választási szabadságot biztosítva a jól felépített stílusok és koncepciók között. Az Excelsa megszilárdította kapcsolatait a legfontosabb kiskereskedelmi szakemberekkel valamint a vezető nemzeti és nemzetközi terjesztési láncokkal rendelkezők. A társaság egy ideje jelentős forrásokat fektetett a kutatásba, fejlesztés és minőség-ellenőrzés, megalapozva a mindennapi tevékenységet kihívások és különösen a jövő kihívásai a lehető legjobb módon a ezeknek az ágazatoknak a finomítása és megerősítése, dinamikus, alapos fiatalok.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.