• Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 128.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
4290 Ft 6790 Ft (-36%) ?
Elkelt
Leírás
Ez a kettős hidratáló hatású arckrém jó gondot fordít normál vagy rendkívül száraz bőrére. Két természetes hialuronsav (Cristalhyal és PrimalHyal 50) kölcsönhatása egyedülálló kozmetikai formulát hoz létre. A PrimalHyal 50 intenzíven hidratálja a bőrt, és elősegíti a sejtek vitalitását és a kollagén szintézisét. A Cristalhyal védi a bőrt a kiszáradástól. Dupla hidratálás - kettős öröm. Dermatológiailag tesztelt.
  • Fő összetevők és előnyök: A természetes hialuronsav - PrimalHyal 50 - erősíti a hidratálás intenzitását, elősegíti a bőrsejtek vitalitását és a kollagén szintézisét. A természetes hialuronsav - Cristalhyal - gátat hoz létre, amely megakadályozza a bőr nedvességvesztését.
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
50 ml
Űrtartalom:
0.05 liter
Súly:
0,050 Kg
Termék részletei:
Title
Value
Visszaküldés:
Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.
Dokumentumok
Minőségét megőrzi: Felbontástól számított 36 hónapig

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.