Ewa Light Grey Kinyitható kanapé

SKU: 1986991
Előnyök:
  • 4463.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft felett.
148790 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Alvófelület méretei: 125x195 cm.
Ülőrész magassága: 42 cm.
Maximális teherbírás: 200 kg.
Tároló rész méretei: 181x79xH21 cm.
A másodlagos kép bemutató jellegű, a tényleges termék a fehér-világosszürke színű kanapé.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 95 cm/szélesség 194 cm/magasság 100 cm
Súly:
63.0 Kg
Anyag:
szerkezete: MDF és erdeifenyő, műanyag lábak, poliészter és poliuretán öko-bőr kárpit, T3040 és T2542 típusú, 13 cm vastag hab töltet, 13 cm magas Bonell típusú rugók
Szín:
világosszürke
Kihúzható/kinyitható (cm)
igen
Helyek száma
3
Dokumentumok
Összeszerelést nem igényel.
ELTAP
Kezdetektől, 26 éve, az ELTAP kárpitozott bútorokat gyárt. Több ezer vállalattal együttműködve, bútorokat évente 200 üzletben szerte Európában küldi, évente akár 70ezer eladási termékkel. A termékeink katalógusában bemutatott összes bútor új és gyártói garanciával rendelkezik. Reméljük, hogy a szenvedélynek és a tapasztalatnak köszönhetően vállalatunk minden egyes későbbi megvalósítással folyamatosan fejlődik. A termékek széles választékát igyekszünk fenntartani, hogy mindenki találjon magának valamit. Bútoraink mindenkit kielégítenek, akik funkcionális bútorokat keresnek, érdekes kialakítással és változatos árkategóriával. Ennek köszönhetően termékeink nemcsak inspirációs forrást jelentenek, hanem egy barátságos és megbízható márka szinonimái is.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.