Day & Night Lux Brown Roletta 61.5x150 cm

SKU: 1991210
  • Brand: Kowalski Sp. z o.o.
  • Forgalmazza és Szállítja: VIVRE DECO
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 194.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
6490 Ft 8390 Ft (-22%) ?
Elkelt
Leírás
A roletta úgy van kialakítva, hogy bilincsek segítségével rögzíthető legyen az ablakszárnyon. A rögzítő elemek kialakítása biztosítja az könnyű felszerelést bármilyen típusú ablakhoz, szerszámok használata nélkül. A roletta kiváló minőségű poliészter szövetből készül, amelyet váltakozó sűrű és ritka szövésű szövésű. Az anyag felépítése lehetővé teszi az anyagon áthaladó fény mennyiségének sima szabályozását. A szövetszalagok egymáshoz való megfelelő elhelyezésével meghatározzuk az átáramló fény mennyiségét a roletta emelése nélkül. Kiváló kivitelezés miatt a roletta nemcsak praktikus, hanem a belső tér elegáns díszítő eleme is.
Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretet:
A szövet szélességének kb. 3- 6 cm az üveg szélességétől. A szövet hosszának meg kell egyeznie az ablakszárny magasságával.
  • Fényáteresztés: áttetsző
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 150 cm/szélesség 35 cm
Súly:
0,500 Kg
Anyag:
kiváló minőségű poliészter
Szín:
barna
Gyerek design
nem
Dokumentumok
Fehérítő használható: nem
Szárítógépben szárítható: nem
Professzionálisan tisztítható: nem
Az anyag összemegy: nem

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.