Enigma Whisky Palack dugóval 860 ml

SKU: 2018746
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 266.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
8890 Ft
Elkelt
Leírás
Napjainkban a minőségi asztali üveg termékek hagyományát nagy számú vállalkozás folytatja, de a piac vezető az RCR, kifejlesztve a Luxion-t, a klasszikus kristály első igazi alternatíváját.
Az RCR mindig az innovációra törekedett, az ő laboratóriumaiban fejlesztették ki a Luxion új generációját, amely egy igazán innovatív, ultratisztaságú kristály.
Kulcsfontosságú jellemzője ennek az üvegnek a ragyogás, az átlátszóság, alakíthatóság, hidrolitikus ellenállás és mosogatógépbeli tisztíthatóság. A Luxion a legragyogóbb anyag a kristályok között.Visszatükrözési értéke minden egyéb anyagnál nagyobb.
A Luxion egy ultratiszta üveg és megfelel az érvényben levő szabványoknak.
A piacon létező legátlátszóbb kristály és megőrzi bármilyen tartalom minden tulajdonságát, az ízek nem romlanak.
A Luxion egy nagyon könnyű anyag is. Az anyagok, amelyekből származik, mint a titánium, kvarc és alumínium, valamint a gyártás folyamán alkalmazott speciális hőfolyamat ellenállóságot és fényességet biztosít. Így használata ideális a professzionális catering területén, ahol a felhasznált eszközök tartósak, változatosak, mosogatógépben könnyen tisztíthatóak kell legyenek sokszori felhasználás után is.
A Luxion lehetővé teszi komplex, sőt extrém formák megöntését is, amelyet a gyártók nagyra értékelnek. Úgy készült, hogy ellenálló legyen minden szabvány feldolgozás során, amely kulcsfontosságú tulajdonság minden terméknél, amelyek ebből az anyagból készültek.
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
860 ml (magasság 17.4 cm/átmérő 11.2 cm)
Űrtartalom:
0.86 liter
Súly:
2.7 Kg
Anyag:
Luxion (RCR CRISTALLERIA által szabadalmaztatott kristályüveg)
Dokumentumok
Mosogatógépben tisztíthatók, a termékek 1000 mosásnál is többször voltak tesztelve. A termékek üvegmosó programon tisztíthatók és alacsony hőfokon száríthatóak. A tisztítószernek és a víznek fontos szerepe van, használható kemény víz és alacsony koncentrációjú kalcium-karbonát tartalmú víz, viszont a tisztítószer a használt vízhez kell legyen alkalmazva.
Mikrohullámú sütőben használhatók, azzal a feltétellel, hogy a termékek ne legyenek üresek.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.