Méret
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 26 Augusztus - 08 Szeptember
  • A termék eredete: Magyarország.
Előnyök:
  • 379.2 Vivre pont i
12640 Ft
Leírás
JAMES koktél shaker szett mely 3 részből áll, van egy tartály rész, egy szűrő, illetve egy zárókupak. A használata során a koktélalapanyagokat a tartályba helyezzük (jég kiegészítésével), majd rá helyezzük a tetőt és végül a zárókupakot! A Manhattan shaker tartálya kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, az akril szűrő megkönnyíti a friss gyümölcsökkel készített frozen daiquiri szűrését, a szilikon kupak tökéletesen illeszkedik a szűrőre. Anyag: rozsdamentes acél, akril, szilikon, fa Szín: fényes króm , akril, szilikon, fa Méret: 23,5 cm, átmérő 8, 2 cm P261.162 Gyártó: XD Design
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
23,5 cm, átmérő 8, 2 cm (hosszúság 4 cm/szélesség 2 cm/magasság 6 cm)
Súly:
0,700 Kg
Anyag:
rozsdamentes acetateél, akril, szilikon, fa
Szín:
fényes króm, akril, szilikon, fa
Dokumentumok
Mosogatógepben használható: nem
Mikrohullámú sütőben használható: nem
XD Design
Az XD Design egy holland márka több, mint 30 év tapasztalattal, mely a szociális felelősségre és a környezet védelmére helyezi a hangsúlyt. Minőség, innováció, tartósság jellemzi valamennyi jól megtervezett termékét, ennek köszönhetően számos díjat is nyert a design világában: Red Dot, IF, Good Design.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.