Pasztell cukorka gömblámpa füzér (Cotton Ball Lights)

SKU: 2135987
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 Augusztus - 24 Augusztus
  • A termék eredete: Magyarország.
Előnyök:
  • 209.7 Vivre pont i
6990 Ft
Leírás

Cotton Ball Lights pamut gömblámpákból készült füzérsor pasztell rózsaszín, kék, menta, fehér, halvány sárga és világos szürke színekből összeállítva. A gömblámpa füzér szolíd fényének köszönhetően tökéletesen illik a babaszobába, akár éjjeli fénynek, helyi világításnak vagy dekorációnak. A csomag tartalma: 1 lámpasor 10 LED-es izzóval, 10 db színes gömb és 1 plexi díszdoboz. Mindegyik izzósor USB csatlakozós, a legördülő menüből válaszd ki, hogy szeretnél-e hozzá pluszban átalakítót, aminek segítségével hálózatra is tudod dugni a gömblámpát! Az extra adapter ára +1.000 Ft. Az USB végződésnek köszönhetően a gömblámpát tudod működtetni USB töltővel, power bankről vagy bármilyen USB portról.

Fontos! A gömblámpa füzért Neked kell összeraknod, de ez tényleg nagyon egyszerű: mindegyik színes gömbön található egy-egy kb. 3 mm-es lyuk, amelyen egy apró vágást kell ejteni kis ollóval, és máris felhelyezhető az izzósorra saját ízlésednek megfelelő szín sorrendben.


Tartozékok:1 füzér 10 izzóval, 10 gömblámpa, 1 díszdobozGömblámpa kerülete:20,5 cmTisztítás:szárazon (porszívóval vagy toll porolóval)
Műszaki adatok
Title
Value
Súly:
0,200 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.