egyedi név felirat - több színben (Lagom)

SKU: 2136176
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 13 December - 15 December
  • A termék eredete: Magyarország.
Előnyök:
  • 20 Vivre pont i
  • Ingyenes visszaszállítás 14 napon belül
2000 Ft
Leírás

A magyar Lagom márkával közösen tervezett név feliratok a babaszoba, gyerekszoba igazi ékkövei. Ha szeretnél a gyereked nevéből egyedi feliratot a falra, mi szívesen elkészítjük Neked. Válassz az 6-féle gyönyörű színből (király kék, pasztell kék, menta, mustár sárga, szürke vagy púder rózsaszín) és add meg, hány betűs feliratot szeretnél, majd a rendelés véglegesítésénél (a pénztárban a legutolsó lépés) írd be a megjegyzés rovatba a kívánt felirat szövegét! Az egyedi név felirat ára: 1.000 Ft/betű, és kb. 2 hét alatt készül el. Az egyedi név feliratok minimális hossza 3 betű!

A Lagom dekorációs feliratok kézzel készülnek, ezért minden darab egyedi, apró eltérések lehetnek. Csak dekorációs célra, nem játék, ezért a babádnak ne add oda!

Méret: a feliratokban az alacsonyabb betűk (pl. a, i, m, r...) kb. 4-5 cm magasak, míg a magasabbak (f, k, b... és nagy kezdőbetű) kb. 14-17 cm-esek.
Anyaga: drótból hajlítva, pamut fonal horgolással borítva.
Felhelyezés: tedd ki polcra vagy rögzítsd a falra néhány apró szöggel!


Anyag:drótból hajlítva, pamut fonal horgolással borítva
Nem játék! Csak dekorációs célra.
Műszaki adatok
Title
Value
Súly:
0,200 Kg
Dokumentumok
Garantált minőség
Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására
Ez a termék térítésmentesen visszaküldhető a csomag átvételétől számított 14 napon belül.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.