MIO Turquoise Gyerek tányér

SKU: 2137362
Szín
kék
rózsaszín
sárga
türkiz
Előnyök:
  • 122.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
4090 Ft 7320 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
Amikor a gyermek rájön, hogy a keze mozgása nagyszerű móka, semmi sem állítja meg! Ezért érdemes minél előbb átadni neki a Mepal Mio edzőtányért, amelynek köszönhetően minden étkezés rendkívüli élmény lesz! Hogyan kell enni, hogy semmi ne essen le a tányérról? Hogyan kell enni anélkül, hogy hozzáérnénk? Hogyan juthatunk el a szájig? Ah, ilyen kis ember, annyi kihívás! A csúszásgátló alap biztosítja, hogy a tányér ne csúszjon a földre, a fogantyúk pedig lehetővé teszik, hogy a család vagy egy kisgyermek tartsa hordozás közben, anélkül, hogy ujjakat kellene tennie az ételbe. A Mio ételtanuló tányér lekerekített peremmel és magas végzettséggel rendelkezik. Minden étkezés igazi öröm lesz! Funkcionális és könnyű, A Mepal Mio gyermek edzőtáblája nagyon fontos a tisztaság megőrzéséhez. A benne lévő ételeket tűzhelyekben is meg lehet etetni. A kellemes, elegáns, de tipikusan gyermeki esztétikát minden bizonnyal a kellemes benyomások is fokozzák. Biztonságos és nagyon tartós anyagokból (PP és TPE, BPA-mentes) készül, aminek köszönhetően bátran ellenáll majd a különféle étkezéseknek, és nagyon szórakoztató lesz a gyermek számára az önellátásból.
Fontos jellemzők:
  • csúszásgátló alap
  • Robusztus fogantyú
  • Biztonságos anyagokból készült termékek (BPA-mentesek)
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
magasság 3.5 cm/átmérő 17.6 cm
Súly:
0,112 Kg
Anyag:
PP, TPE
Szín:
türkiz
Dokumentumok
Mosogatógépben tisztítható: igen
Mikrohullámú sütőben használhatók: igen
Mepal
A Mepal modern és intelligens konyhai kiegészítőket, edényeket és italos palackokat gyárt. A márka évek óta elnyeri az ügyfelek bizalmát, nem csupán termékeket ad nekik - megoldásokat jelentenek a problémákra, és kielégítik a mindennapi igényeket az élelmiszerek és italok tárolása terén. A Mepal vállalat 1950-ben tette meg az első lépéseket az iparban Hollandiában. A termékek akkor is átgondoltak és praktikusak voltak. Az első projektek a turistákat célozták meg. Idővel a márka törhetetlen üvegből kezdett poharakat készíteni, és az 1960-as évek elején az esztétikus kávéscsészék népszerűvé váltak. Ma a Mepal termékeket nem csak táborozóknak szánják. Aktív, modern életmóddal és családjukkal reagálnak az ügyfelek igényeire. A márka számos termékcsaládot hozott létre, beleértve a Campus, Cirqula, Ellipse, Bloom és Modula. Az elemek tartós műanyagból készülnek, káros vegyi anyagok, például BPA nélkül. Ezáltal a Mepal edények, palackok és egyéb kiegészítők biztonságosan használhatók az élelmiszerekhez.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.