MIO Miffy Explore 3 darabos Gyerek evőeszköz készlet

SKU: 2137404
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 188.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
6290 Ft 7320 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Minden szülő büszke arra, amikor a gyereke enni tanul. És ha a gyerek élvezi is ezt, akkor ez még jobb. Az evőeszközök lehetnek a boldogság kulcsa? Aki a 3 részes Mepal Mio gyerekeknek szánt evőeszközhöz nyúl, gyorsan megtudja. Nekik köszönhetően minden kisgyermek megtanul önállóan gyorsan és - ami a legfontosabb - helyesen enni! A biztonság és az élvezet, vagyis a Mio gyermek evőeszközkészlet villából, késből és kanálból áll - mindaz, ami szükséges ahhoz, hogy a kisgyermek egy egész ételt egyedül elfogyasszon. Olyan 2-3 éves gyermekek számára készült, akik evőeszközök használatával kezdik a kalandot, hogy fejlesszék képességeiket és utánozzák szüleiket. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, a fogantyúk pedig tartós műanyagból készülnek, aminek köszönhetően nemcsak kényelmesek, de mindenekelőtt tartósak is. A kis méret megkönnyíti a gyermekek számára a helyes fogás megtartását és alakítását. A késnek csak egy fogazott éle van - biztonságos, de hatékony is, hogy a kicsi ne csalódjon szeletelés közben. A megfelelően éles villa és a profilozott kanál megkönnyíti a kisgyermek önálló étkezését, és nagyszerű szórakozást jelent számára. A gyermekeknek szánt Mepal Mio evőeszközöknek köszönhetően már nem kell segítenie kisgyermekének az ételeket. Meg tudja csinálni egyedül, és nagyon szórakoztatóan fogja csinálni. A szemet gyönyörködtető színek és a diszkrét grafika minden bizonnyal arra ösztönzi majd Önt, hogy próbálja ki magát. A saját, valódi evőeszközök egy gyermek számára tökéletes módja annak, hogy motiválják a tanulásra, és ugyanakkor örömet szerezzenek számára. Minden gyermek emlékszik az első evőeszközökre - Mepal Mio-nak köszönhetően ezek csak jó emlékek lesznek.
Fontos jellemzők:
  • Kisgyermekek és óvodások (2–3 évesek) számára
  • Rozsdamentes acélból, műanyag fogantyúkkal a kényelmes fogás érdekében
  • A kés penge csak egy fogazott éllel rendelkezik - biztonság és hatékonyság érdekében
  • BPA mentes

A megjelenített méretek a csomagra vonatkoznak.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 12 cm/szélesség 1.7 cm/magasság 19.3 cm
Súly: 0,110 Kg
Anyag: rozsdamentes acél, ABS
Szín: sárga
Szett: Gyermek bicska<br>1 gyermek kanál<br>1 gyermekvilla
Dokumentumok
Mosogatógépben tisztítható: igen
Mikrohullámú sütőben használhatók: nem
Mepal
A Mepal modern és intelligens konyhai kiegészítőket, edényeket és italos palackokat gyárt. A márka évek óta elnyeri az ügyfelek bizalmát, nem csupán termékeket ad nekik - megoldásokat jelentenek a problémákra, és kielégítik a mindennapi igényeket az élelmiszerek és italok tárolása terén. A Mepal vállalat 1950-ben tette meg az első lépéseket az iparban Hollandiában. A termékek akkor is átgondoltak és praktikusak voltak. Az első projektek a turistákat célozták meg. Idővel a márka törhetetlen üvegből kezdett poharakat készíteni, és az 1960-as évek elején az esztétikus kávéscsészék népszerűvé váltak. Ma a Mepal termékeket nem csak táborozóknak szánják. Aktív, modern életmóddal és családjukkal reagálnak az ügyfelek igényeire. A márka számos termékcsaládot hozott létre, beleértve a Campus, Cirqula, Ellipse, Bloom és Modula. Az elemek tartós műanyagból készülnek, káros vegyi anyagok, például BPA nélkül. Ezáltal a Mepal edények, palackok és egyéb kiegészítők biztonságosan használhatók az élelmiszerekhez.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.