7541 Ft 12598 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
A készlet 100x75 cm méretű, puha töltettel ellátott takaróból és 38x30 cm méretű puha párnából áll.
A szett a legjobb minőségű anyagokból készült, szép színekben és nyomatokban. A párnának és a paplannak két oldala van (elülső / hátsó), amelyek könnyen illeszthetők a baba különböző környezeteihez vagy ruháihoz
A készlet tartalma:
paplan 100x75 cm, 100% pamut huzat párna vatta töltéssel 38x30 cm, 100% pamut huzat
Főbb jellemzői:
Mind a külsõ huzat, mind a belsõ töltet tanúsított és biztonságos anyagokból készülnek a baba finom bõrének érdekében. Az antiallergén párnázás és a külső 100% pamut kombinációja garantálja, hogy nem okoznak allergiát, és biztosítják gyermekeinek nyugodt és egészséges alvást.
Hosszú távú használat - A részletekhez gondosan szabva és varrva, hosszú ideig használhatók. A paplant és a párnát moshatja géppel.
Több felhasználás
A kiságyban a babakocsiban vagy akár a kanapén járva a kidizi bolyhos kiságy tökéletes társ lehet, melegen és biztonságban érezheti a babát.
Különböző színű / nyomatú arcuk és hátuljuk könnyen illeszthető a baba különböző környezeteihez vagy ruháihoz.
Ideális ajándék újszülöttek
Műszaki információk:
100% OEKO Text tanúsított pamutból készült huzat
A belső antiallergiás vatta
paplan méretei: 100 x 75 cm
párna méretei: 38 x 30 cm
Használati útmutató a takarót és a párnát 30 fokon lehet mosni kézzel vagy gépben - kímélő program centrifugálás nem ajánlott
Ne használjon fehérítőt
Romániában készült termék - garantáltan a legjobb ár - minőség arány! Romániában készült termék - garantáltan a legjobb ár - minőség arány!
Műszaki adatok
Méret más méretek
Súly: 1.0 Kg
Szín: zöld
Products from the same brand
Products from the same seller

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.