Cirqula Rectangular Blush Élelmiszer tároló doboz 500 ml

SKU: 2138264
Szín
arcpír
erdei gyümölcs
farmerkék
fehér
fekete
fenyő
kék
zöld
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 Október - 28 Október
  • A termék eredete: Lengyelország.
Előnyök:
  • 146.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
4890 Ft 5902 Ft RRP ?
Leírás
Cirqula téglalap alakú ételtároló doboz 500 ml Bulizni megy, és el kell szállítania az ételt? Kíváncsi vagy, miben tálalhatod az aláírásodat? Vagy csak arra törekszik, hogy tárolja ételeit a frissesség elvesztése nélkül? A fedél nélküli hétköznapi üvegtálak sok helyet foglalnak el, és terjedelmesen költenek. A Cirqula termékei segítséget nyújtanak! A téglalap alakú, szoros fedéllel ellátott ételtároló dobozok ilyen húrokkal rendelkező repülési árak. A funkcionális, 500 ml űrtartalmú élelmiszer-tároló dobozok kisebb adagokhoz és apró ételekhez alkalmasak. Egy átgondolt kialakítás lehetővé teszi, hogy az egyiket a másikba helyezze. Ennek eredményeként kevesebb helyet foglalnak el, ha több van belőlük. A téglalap alakú forma lehetővé teszi a hűtőszekrényben vagy fagyasztóban lévő szabad hely felhasználását. Az átlátszó fedélnek köszönhetően ellenőrizheti a tál tartalmát anélkül, hogy kinyitná. Ilyenkor használja a Cirqula termékeket naponta, és különböző ételeket tárol bennük. A szoros zárás garantálja a kényelmet és a frissességet. A díj légmentesen zárható és szagtalan. Annak érdekében, hogy a különböző ételek aromája ne keveredjen össze, ha hűtőszekrényben tartja őket. Az ételtároló dobozokat hűtőbe és fagyasztóba, valamint mikrohullámú sütőbe vagy mosogatógépbe helyezheti! Esztétika A Cirqula sorozat minden terméke 8 univerzális színben kapható. A színválasztásnak és a minimalista kialakításnak köszönhetően az ételtároló doboz tökéletesen illeszkedik minden dekorációhoz. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen tálalja az ételeket a székre. Biztonságos és tartós A fél literes Cirqula ételtároló doboz nem csak a vonzó megjelenés és a kényelmes forma előnyei. A termék BPA megüresedett helyekből készül. Így biztonságosan felhasználhatja élelmiszerek tárolására - anélkül, hogy aggódna saját és szerettei egészsége miatt. Az elpusztíthatatlan anyagok és a holland gyártás biztos abban, hogy a Cirqula élelmiszer-tároló dobozok hosszú évekig szolgálják Önt
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
500 ml (hosszúság 17.6 cm/szélesség 12.6 cm/magasság 5.1 cm)
Űrtartalom:
0.5 liter
Súly:
0,285 Kg
Anyag:
PP, TPE
Szín:
arcpír
Dokumentumok
Mosogatógépben tisztítható: igen
Mikrohullámú sütőben használhatók: igen
Mepal
A Mepal modern és intelligens konyhai kiegészítőket, edényeket és italos palackokat gyárt. A márka évek óta elnyeri az ügyfelek bizalmát, nem csupán termékeket ad nekik - megoldásokat jelentenek a problémákra, és kielégítik a mindennapi igényeket az élelmiszerek és italok tárolása terén. A Mepal vállalat 1950-ben tette meg az első lépéseket az iparban Hollandiában. A termékek akkor is átgondoltak és praktikusak voltak. Az első projektek a turistákat célozták meg. Idővel a márka törhetetlen üvegből kezdett poharakat készíteni, és az 1960-as évek elején az esztétikus kávéscsészék népszerűvé váltak. Ma a Mepal termékeket nem csak táborozóknak szánják. Aktív, modern életmóddal és családjukkal reagálnak az ügyfelek igényeire. A márka számos termékcsaládot hozott létre, beleértve a Campus, Cirqula, Ellipse, Bloom és Modula. Az elemek tartós műanyagból készülnek, káros vegyi anyagok, például BPA nélkül. Ezáltal a Mepal edények, palackok és egyéb kiegészítők biztonságosan használhatók az élelmiszerekhez.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.