Cirqula Rectangular Berry Élelmiszer tároló doboz 3 L

SKU: 2138303
Szín
arcpír
erdei gyümölcs
farmerkék
fehér
fekete
fenyő
kék
zöld
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 06 Szeptember - 16 Szeptember
  • A termék eredete: Lengyelország.
Előnyök:
  • 287.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
9590 Ft 12990 Ft RRP ?
Leírás
Cirqula téglalap alakú ételtároló doboz 3000 ml Egy edény elkészítése, tálalása az asztalhoz, hűtőben történő tárolás, mikrohullámú sütőben történő melegítés ... A Cirqula ételtároló dobozokkal mindezt egy edényben megteheti! A 3000 ml a legnagyobb elérhető kapacitás a holland gyártó teljes sorozatában. Tökéletes mindenféle rendezvényre és nagyszámú vendéggel való találkozóra. Átlátszó fedél Minden Mepal termék átgondolt kialakítással és praktikus megoldásokkal rendelkezik. A Cirqula sorozat élelmiszer-tároló dobozai esetében a felhasználó számára a kényelem az a fedél, amelynek ablakán keresztül láthatja az élelmiszer-tároló doboz tartalmát. Ennek köszönhetően nem kell kinyitnia, ami kiterjeszti az étel frissességét. A lezárás megakadályozza a levegő és a szag bejutását. Így az ételek megtartják ízüket és aromájukat. A szoros fedél lehetővé teszi, hogy az ételeket oda vigye, ahová szüksége van. Holland minőség Az edények teljesen mentesek a BPA-tól, azaz. e. a műanyagban található káros anyagok. Ez azt jelenti, hogy alkalmas élelmiszerek tárolására. A kiváló osztályú anyag nagyon ellenáll a mechanikai tényezőknek. Ez az ételtároló dobozt esztétikussá és funkcionálissá teszi éveken át tartó használat után is. A fedél eltávolítása után nyugodtan beteheti a mikrohullámú sütőbe - az anyag hozzá van igazítva! A három literes Cirqula ételtároló dobozok további előnye, hogy mosogatógépben tisztíthatók. Mindegyik terméket nyolc érdekes színváltozatban kaphatja meg. Gyakorlati forma A tál téglalap alakú formája lehetővé teszi a hűtőszekrényben, fagyasztóban vagy konyhaszekrényben lévő szabad hely kitöltését. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az edények egymásra helyezhetők, csökkentheti térfogatát és további helyet szerezhet. Ez különösen nagy mennyiségeknél, például 3000 ml-nél hasznos
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
3 L (hosszúság 24.9 cm/szélesség 19.8 cm/magasság 10.4 cm)
Űrtartalom:
3 liter
Súly:
0,855 Kg
Anyag:
PP, TPE
Szín:
erdei gyümölcs
Dokumentumok
Mosogatógépben tisztítható: igen
Mikrohullámú sütőben használhatók: igen
Mepal
A Mepal modern és intelligens konyhai kiegészítőket, edényeket és italos palackokat gyárt. A márka évek óta elnyeri az ügyfelek bizalmát, nem csupán termékeket ad nekik - megoldásokat jelentenek a problémákra, és kielégítik a mindennapi igényeket az élelmiszerek és italok tárolása terén. A Mepal vállalat 1950-ben tette meg az első lépéseket az iparban Hollandiában. A termékek akkor is átgondoltak és praktikusak voltak. Az első projektek a turistákat célozták meg. Idővel a márka törhetetlen üvegből kezdett poharakat készíteni, és az 1960-as évek elején az esztétikus kávéscsészék népszerűvé váltak. Ma a Mepal termékeket nem csak táborozóknak szánják. Aktív, modern életmóddal és családjukkal reagálnak az ügyfelek igényeire. A márka számos termékcsaládot hozott létre, beleértve a Campus, Cirqula, Ellipse, Bloom és Modula. Az elemek tartós műanyagból készülnek, káros vegyi anyagok, például BPA nélkül. Ezáltal a Mepal edények, palackok és egyéb kiegészítők biztonságosan használhatók az élelmiszerekhez.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.