Salma Fotel

SKU: 2186260
Szín
kék
világosszürke
Előnyök:
  • 4007.7 Vivre pont i
  • views.product.benefits.business.message i
133590 Ft 207584 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
  • Maximális teherbírás (kg): 130
  • Tárolóhely: nem
  • Kültéri használatra alkalmas: nem
  • Ülőrész magassága (cm): 49
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 89 cm/szélesség 75 cm/magasság 86 cm
Súly: 25.0 Kg
Anyag: háttámla töltete: szilikon, hab<br/> ülőrész töltete, sűrűség: hab 30 kg / m 3<br/> szerkezet: tömör bükkfa<br/> Láb: acél <br/> kárpit: poliészter anyag<br/>
Szín: kék
Alkalmas kültéri használatra nem
Gyerek design nem
Dokumentumok
Összeszerelést igényel: igen
Csomagok száma: 1
Az összeszerelési útmutató mellékelve van: igen
Optisofa
Az Optisofa olyan hely, ahol az ötletek, a munka és a technológia apró műalkotásokká alakul. Feladatunk, hogy a jövőképet kész bútorokká alakítsuk át. Bútorok, amelyek lehetővé teszik egy kis melegség és kényelem hozzáadását otthoni kényelméhez. Kreativitásunknak, minőségünknek és a részletekre való odafigyelésünknek mindig ugyanaz a célja - hogy a ház nagy D betűs Otthon legyen. Annak tudatában, hogy csak a teljes elkötelezettség teszi lehetővé, hogy a lehető legtökéletesebben hozzuk létre a termékeinket, mindent megteszünk. Ha egy téglát ad hozzá belsőépítészetéhez, egyedi hangulatot akarunk teremteni veled. Ragadja az alkalmat és rendezze be velünk szobáját!

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.