Portals Range Coral Sand Kültéri szék

SKU: 2187129
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 764.7 Vivre pont i
  • views.product.benefits.business.message i
25490 Ft 40818 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
A Portals sorozat gyártása fröccsöntési technológiával történik, amely lehetővé teszi az ergonomikus kialakítást és az egyedi formák létrehozását
  • Kültéri használatra alkalmas: igen
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 60.4 cm/szélesség 58.2 cm/magasság 91.9 cm
Súly: 3.4 Kg
Anyag: alumínium, tíkfa, PVC, poliészter
Szín: sötétfehér, tíkfa
Alkalmas kültéri használatra igen
Gyerek design nem
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Dokumentumok
Összeszerelést igényel: igen
Csomagok száma: 1
Az összeszerelési útmutató mellékelve van: igen
LifestyleGarden
Törekszünk kiemelkedő termékeket létrehozni, amelyek ötvözik a nemzetközi tervezési szakértelmet a legújabb gyártási technikákkal és anyagokkal, nagy odafigyeléssel gyártottak és teszteltek, hogy kiváló teljesítményt nyújtsanak számos kültéri környezetben. Minden LifestyleGarden® darab a legkorszerűbb ázsiai gyártólétesítményeinkben készül, és szigorúan tesztelik a minőség, a tartósság és a funkcionalitás nemzetközi szabványainak megfelelően. Az ellátási lánc ellenőrzése révén képesek vagyunk biztosítani anyagaink és termékeink minőségét és megbízhatóságát. A LifestyleGarden® termékekben felhasznált összes anyag minőségi, a következetesség és a fenntarthatóság biztosítása érdekében. FSC ™ tanúsítvánnyal rendelkező tíakot használjuk - új, felelősségteljesen kezelt Java-szigeti ültetvényekben termesztett fát vagy újrahasznosított tíkot.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.