Biogreen memory matrac, 15+5 memória, ezüstionos huzat, 7 komfortzóna, anatómiai, 90x200 cm

SKU: 2187827
Méret
 • Brand: Sleepline
 • Forgalmazza és Szállítja: SleepLine
 • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
 • Kézbesítési idő: 29 November - 01 December
 • A termék eredete: Románia.
Előnyök:
 • 2097 Vivre pont i
69900 Ft 119700 Ft RRP ?
 • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Sleepline BioGreen Memory matrac, 15+5 Memória, Ezüstionos huzat, 7 komfortzóna, Anatómiai, 90x200 cm


Az anatómiai, ortopéd, 160x200 cm-es BioGreen Memory 15+5 matrac 2 év tesztelés és az ügyfelektől érkező visszajelzések, valamint több mint 500 prototípus kidolgozásának eredménye. A tökéletesség ugyanis nem szubjektív.


A különféle összetételek testelését és az ügyfelektől érkező visszajelzéseket követően kifejlesztett optimális változat:
- Alapanyag: 15 cm-es, 7 zónában profilírozott, a test teljes egészének ideális alátámasztást biztosító BioGreen poliuretán hab;
- Felső réteg: 5 cm-es, a test alakját követő és ezáltal fokozott kényelmet biztosító Hi-Tech memóriahab;
- Prémium ezüstionos trikóhuzat, a szövet leghatékonyabb antibakteriális összetevője.


BioGreen poliuretán hab
A matrac alapanyaga a nedvességet, port és atkaképződést gátló organikus anyagokkal kezelt Biogreen poliuretán hab, amely egy frissebb, szellőztetettebb és szárazabb matrac élményét nyújtja. Ez egy nagy sűrűségű anyag, mely az éjszaka folyamán alakváltozásmentesen, teljesen természetes anatómiai helyzetben tartja a testet. Ezen felül a gerincnek megfelelő alátámasztást biztosít, és a hát izomzatának teljes ellazulását teszi lehetővé.


Hi-Tech memóriahab
A Biogreen Memory matrac Hi-Tech memóriahab-rétege tökéletesen alkalmazkodik a testhőmérséklethez, feszültség mentesíti az izmokat és a gerincet, és kiváló terápiás hatással van a szervezetre. A hagyományos memóriahabbal szemben ez az új generációs memóriahab (Hi-Tech) időálló. A rugalmasságot a beszívó képességgel, gyengédséggel és tartóssággal ötvözve jobb alátámasztást és kényelmet biztosít alvás közben.


Ezüstionos huzat
Az alvást még kényelmesebbé teszik a baktériumölő ezüstionok. A nyugati modern orvostudományban az ezüstöt az egyik leghatékonyabb antimikrobiális anyagnak tartják.
- Antimikrobiális: az ezüstionok hatástalanítják a mikrobák sejtenzimeit, meggátolva a baktériumok fejlődését és növekedését.
- Antisztatikus: a mindennapi életben különféle tárgyakkal érintkezünk, és ennek következtében testünk folyamatosan elektronokat gerjeszt. Az elektronok felhalmozódása statikus elektromosság kialakulásához vezet, ami testünkben egy erős szorongást előidéző feszültségforrást hoz létre. Az ezüstionok a szervezetben levő statikus elektromosság semlegesítéséhez járulnak hozzá, ami azt jelenti, hogy testünk a feszültségtől ágyban fekvés közben szabadul meg, így szervezetünk ellazul és eléri az ideális pihenési szintet.
- Sugárzó és tükröző: Az ezüstionok sugárzó (az emberi szervezet által termelt hő megőrzése) és tükröző (a hő egyenletes szétosztása) jellemzőinek köszönhetően szabályozzák az emberi szervezet hőmérsékletét.
A huzat levehető és 30°C-on mosható.


7 komfortzóna
Amikor a test kinyújtott állapotban van a matracon, az első lazulási pont a hátgerinc. Ez a vállaktól a csípőig terjed. A Biogreen Memory matrac alátámasztást biztosít e két anatómiai zónának, és segíti a szervezetet, hogy alvás közben teljesen ellazuljon és stresszmentes legyen.
Ezt a 7 zónát elsősorban azért alakították ki, hogy egyenletes alátámasztást nyújtson a test teljes egészének. Ez a hatás és gyengédség a matrac teljes felületén élvezhető. Ha ugyanazon a matracon két személy fekszik, gyakran előfordul, hogy a két zónában különféle nyomás lép fel, ami mindkettejük számára kényelmetlenséggel és a másik személy minden mozdulatának érzékelésével jár. 7 komfortzónájának köszönhetően a Biogreen Memory matrac esetében ez nem fordulhat elő. A felszín szimmetrikus marad, még akkor is, ha a két személy súlya nagyban eltér egymástól.


Felhasználási mód:

 • matracot göngyölegben, vákuumozva szállítjuk.
 • Helyezze a matracot a kívánt helyre.
 • Olló illetve egyéb, a matrac szövetét károsító éles tárgy használata nélkül gondosan vegye le a védőfóliát.
 • Hagyja a matracot, hogy felvegye eredeti alakját (minimum 6 órát várjon).
 • Szép álmokat a Sleepline-nal!
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
90x200 cm (hosszúság 200 cm/szélesség 90 cm/magasság 20 cm)
Súly:
12.0 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.