12 színű Schmincke "Horadam" akvarell készlet, fémdobozban

SKU: 2210299
48070 Ft 62928 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

A Schmincke márkát 1881-ben alapítottak Németországban. A cég több mint egy évszázada gyártja a legjobb termékeket művészeknek az egész világon. A két kémikus, Josef Horadam és Hermann Schminge pigmentekkel és olajokkal kísérletezett, és egyedülálló receptet kapott, amely még mindig él és a mai napig használják a festékgyártásában. Ennek az akvarellnek az előállításához Horadam pigmenteket használnak, amelyeket alapos minőség-ellenőrzésnek vetnek alá. Arabica gumit használnak ennek a sorozatnak a összekapcsolására, amely a Szahara déli részéről származik. A festékeket élénk és telített színek jellemzik, amelyeknek legmagasabb a fényállósága (szinte az összes szín fényérzékenységi szintje 5-ből 5).

A 'Horadam' küvettákat egyedi technológiával töltik fel. Az akvarellt folyadék formájában négy lépcsőben öntik. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az akvarellek azonos koncentrációban tartsák fenn a pigmenteket. A festékgyártás időtartama ezzel a technológiával elérheti a 3-5 hónapot.

Alkalmazás: professzionális használatra. Alkalmas minden akvarell festési technikához.

Műszaki adatok
Méret No
Súly: 0,250 Kg
Szín: Színes

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.