Beautissu Amelie VB függöny, világos sötétítő hatású, karimákkal függesztett, Fehér

SKU: 2210562
8030 Ft 10512 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

A Beautissu Opaque függöny, 140x245 cm füles rögzítéssel, egy könnyű és puha poliészter alapú anyagból készült drapéria. Ez a szövet enyhén sötétítő hatású, a beáramló napsugarak 60% -át szűri ki, így a helyiség kellemes hangulatúvá válik anélkül hogy nagyon sötét, vagy zavaróan világos lenne. Felső részén a saját anyagábol készült füleknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen felfüggesztheti a függönyt.

A Beautissu® függönyök az OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja minőségüket és a környezetbarát anyagok használatát, melyet a Hohenstein Intézet tesztelt.

A Beautissu Opaque függöny alkalmas a hálószobában, konyhában vagy nappaliban a kellemes hangulatú fényviszonyok megteremtésére. 8 különböző színben kínáljuk: antracitszürke, kék, krém, szürke, zöld, piros, fehér és fekete.

enyhén sötétítő hatással rendelkezik, 60%-os fényszűrés

saját anyagábol készült fülek

a poliészter szövet könnyű és puha

Beautissu® márka

OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítány

szine: Fehér

méretek: 140x245cm

Súly: 0,25 kg

Műszaki adatok
Méret 140х245cm
Súly: 0,550 Kg
Szín: Fekete

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.