Beautissu Amelie VB függöny, könnyen sötétedő hatású, karimákkal függesztett, Fekete

SKU: 2210571
8140 Ft 10656 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

A Beautissu Opaque, 140x175 cm füles rögzítéssel, egy könnyű és puha poliészter alapú anyagból készült függöny. Ez a szövet enyhén sötétítő hatású, a beáramló napsugarak 60% -át szűri ki, így a helyiség kellemes hangulatúvá válik anélkül hogy nagyon sötét, vagy zavaróan világos lenne. Felső részén a saját anyagábol készült füleknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen felfüggesztheti a függönyt a függönyrúdra.

A Beautissu® függönyök az OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja minőségüket és a környezetbarát anyagok használatát, melyet a Hohenstein Intézet tesztelt.

A Beautissu Opaque függöny alkalmas a hálószobában, konyhában vagy nappaliban a kellemes hangulatú fényviszonyok megteremtésére. Több színben kapható.

enyhén sötétítő hatással rendelkezik, 60%-os fényszűrés

saját anyagábol készült fülek

a poliészter szövet könnyű és puha

Beautissu® márka OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítány

szine: Fekete

méretek: 140x175cm

Súly: 0,2 kg

Műszaki adatok
Méret 140х175cm
Súly: 0,400 Kg
Szín: Bordo

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.