Függöny Beautissu Amelie TO, termo, beépített gyűrűk, piros

SKU: 2210613
12320 Ft 16128 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

A Beautissu Thermo 140 x 245 cm-es szalagos függöny, egy speciális hőszövetből készült vastag függöny, amely csökkenti télen a hideghullámok, nyáron pedig meleg napsugarak ablakon történő beáramlását. Ez a fajta függöny kiegészíti a helyiségek szigetelését és kimutatták, hogy képes télen a hőmérsékletet 3-5ºC-kal melegebben tartani, és nyáron 2-4ºC-kal csökkenteni a felmelegedést. Ez a függöny sötétítőként is használható. Az anyag az egyik oldalán szatén hatással van ellátva a poliészter alapra, mely fényes és finom tapintast kölcsönöz a függönynek. Minden hőfüggöny szalaggal varrt, melyben 45 lyuk foglal helyet az akasztók részére, a gyors és egyszerű rogzítéshez.

A Beautissu® függönyök az OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja minőségüket és a környezetbarát anyagok használatát, melyet a Hohenstein Intézet tesztelt.

A Beautissu Thermo függöny alkalmas a hálószobában, konyhában vagy nappaliban való használatra. Több színben kapható.

Thermo szövet

sötétítőnek is használható

bevarrott szalag 45 lyukkal

Beautissu® márka OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítány

poliészter szövet könnyű és puha

szine: Fekete

méretek: 140х245cm

súlya: 0.4 kg

Műszaki adatok
Méret 140х245cm
Súly: 0,900 Kg
Szín: Sötétszürke

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.