Beautissu Amelie ТU sötétítő függöny beépített zsanérokkal 140x245cm / Piros

SKU: 2210638
11770 Ft 15408 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

A Beautissu Blackout ringlis 140x245cm-es függöny egy speciális sötétítő anyagból készül. Az ilyen típusú szövetekre az jellemző hogy nem engedi át a napfényt, így képes teljesen elsötétíteni a helyiséget. A világos színű változatok a beáramló fény 90% -át képesek kiszűrni, tehát azon modellek nem 100%-ban sötétítő hatásúak. Az anyag az egyik oldalon szatén hatással van kialakitva a poliészter alapon, így könnyű, fényes és finom tapintású. A függöny beépített ringlikkel készült, melyek 4 cm-es nyilassal rendelkeznek a gyors és egyszerű rögzítéshez.

A Beautissu® függönyök az OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja minőségüket és a környezetbarát anyagok használatát, melyet a Hohenstein Intézet tesztelt.

A Beautissu Blackout függönyök otthonában érdekes és stílusos légkört hoznak létre, alkalmazhatók a szobákban, konyhákban és nappalikban egyaránt. Több színben kapható.

' Blackout ' sötétítő effektus

szaténhatású szövet poliészter alapon

könnyű, fényes és finom tapintású

beépített ringlik

Beautissu® márka OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítány

szine: Piros

méretek: 140х245cm

Súly: 0,45 kg

Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 140х245cm
Súly: 0,950 Kg
Szín: Fekete

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.