Két függöny készlet Beautissu Amelie BU, sötétítő, horgokkal, homok

SKU: 2210807
18040 Ft 23616 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

A Beautissu Blackout zsinóros 140x245cm-es függöny egy speciális sötétítő anyagból készül. Az ilyen típusú szövetekre az jellemző hogy nem engedi át a napfényt, így képes teljesen elsötétíteni a helyiséget. A világos színű változatok a beáramló fény 90% -át képesek kiszűrni, tehát azon modellek nem 100%-ban elsötétítő hatásúak. Az anyag az egyik oldalon szatén hatással van kialakitva a poliészter alapon, így könnyű, fényes és finom tapintású. Minden Blackout zsinóros függöny zsinórral varrt, melyben 45 lyuk foglal helyet az akasztók részére, a gyors és egyszerű rögzítéshez.

A Beautissu® függönyök az OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja minőségüket és a környezetbarát anyagok használatát, melyet a Hohenstein Intézet tesztelt.

A Beautissu Blackout függönyök otthonában érdekes és stílusos légkört hoznak létre, alkalmazhatók a szobákban, konyhákban és nappalikban egyaránt. Több színben kapható.

' Blackout ' sötétítő effektus

szaténhatású szövet poliészter alapon

könnyű, fényes és finom tapintású

varrott zsinór 45 lyukkal az egyszerű rögzítéshez

Beautissu® márka OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítány

szine: Homokszínű

méretek: 140х245cm

Súly: 0,8 kg

Műszaki adatok
Méret 140х245cm
Súly: 1.7 Kg
Szín: Zöld

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.