• Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 155.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
5190 Ft 31686 Ft RRP ?
Elkelt
  • -50% KÓD: XMAS50HU Jelentkezz be a felhasználói fiókodba, hogy megkapd a kedvezményt!
Leírás
Tökéletes hajkefék a tartós stílus érdekében. Alkalmas minden típusú hajhoz és hosszúsághoz. Ezek a kefék szétfeszítik és kiegyenesítik a nedves vagy száraz hajat, sima, egészséges, fényes és gubancmentesek lesznek. A lekerekített kefék visszatartják a hajszárító hőjét, és segítenek csökkenteni a fodrozódást, rögzülni a térfogatban vagy a hullámokban.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 25.3 cm/szélesség 10.01 cm/magasság 10.01 cm
Súly:
0,280 Kg
Anyag:
ABS, nejlon
Termék részletei:
Title
Value
Visszaküldés:
Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.
Zoe Ayla
2015-től kezdődően a Zoë Ayla Roukema és Quinn Roukema testvérek küldetése volt, hogy az öngondoskodást és a wellness befogadóvá és elérhetővé váljanak. Alapítónk, Zoë Ayla, miután bejárta a Föld minden táját, különböző éghajlaton élt és szembesült a mindennapi környezeti stresszel, szervesen prioritássá tette az öngondoskodást. Eljött az idő, hogy vigyázzon önmagára, ez inkább életstílus lett, mint rutin. Mi vagyunk a vezető gyártója és forgalmazója a prémium minőségű önápolási és szépségápolási cikkeknek, amelyeket elérhető áron kínálnak. Nagy beszerzési csapatok és globális disztribúciós infrastruktúra támogatásával gyorsan és hatékonyan hozzuk piacra az innovációt és a trendeket. Prémium termékünk mindennapos alacsony áron lehetővé tette számunkra, hogy szoros partnerséget építsünk ki a világ legnagyobb kiskereskedőivel. Zoë Ayla gyönyörű Montrealban lakik barátjával és hihetetlenül nagy mentőkutyájával (egy királyjuhász), és sok időt tölt munkával utazva Los Angeles, Amszterdam és Hong Kong irodáink között.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.